Iced Matcha Latte

God morgen!

Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal du få et herlig og iskaldt tips av meg – iced matcha latte. Matcha latte er nok den sunneste latten du kan få i deg med tanke på alle næringsstoffene du får med på kjøpet. Her snakker vi antioksidanter, seriøs forbrenning, detoxeffekt, fiber og mye mer som kroppen din trenger og digger. Jeg må ærlig innrømme at en varm og lun matcha latte er en personlig favoritt, men i denne varmen må man bare lage den kald, ikke sant?

Processed with VSCO with a5 preset

Å lage en iced matcha latte er så lekende lett! Alt du trenger er matchapulver, mandelmelk, isbiter og en dæsj honning/stevia/agavesirup. Jeg kjøper mitt matchapulver på iherb.com. Du får også tak i godt pulver i norske helsekostbutikker (bare sjekk at det ikke er tilsatt andre ingredienser enn matchapulver). Kjøper du på iherb sparer du gjerne noen kroner.

Processed with VSCO with a5 preset

Ja også snakker vi en litt mildere form for koffein. Det er et supert alternativ hvis du kjenner en trang for litt koffein om ettermiddagen – matcha latte ødelegger ikke nattesøvnen så hvis du er som meg (et sensitivt koffein vesen, ja da drikker du heller denne grønne herligheten etter klokken to).

Slik gjør du💛

Ta en ts matchapulver og bland med litt vann over svak varme. (Bruk gjerne en matchavisp hvis du har det – ellers funker en liten håndvisp bra). Husk å få ut alle klumpene. Ha miksen over i et stort glass, hell over mandelmelk, tilsett valgfri søtning og isbiter. Server✨✨✨

Processed with VSCO with a5 preset

Maria💛

2 thoughts on “Iced Matcha Latte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.