Tapasaften

Jeg tror jeg kan snakke for alle når jeg sier at tapas er utrolig godt! Så mye digg å velge mellom , her finnes noe for alle. Jeg kjøpte som sagt en del produkter da vi var I Spania og i går fant jeg frem noen godbiter og stelte i stand en tapasaften. Supergodt og ikke minst veldig koselig. Det å bruke lang tid på maten, nyte de ulike rettene og kanskje starte på runde 2 og 3 er helt herlig. Perfekt helgekos med andre ord. ✨✨✨

I går falt valget på noen gode oster – manchego, brie og smøreost. Perfekt med litt knasende kjeks og godt syltetøy. Jeg måtte også finne frem den helt utrolige Iberia skinken jeg fant i Marbella samt litt krydret salami. Som tilbehør mikset jeg sammen litt aioli som er et must på tapasbordet. Ha også en liten skål med oliven tilgjengelig – Y U M✨

Da håper jeg du har fått litt inspirasjon – kanskje blir det tapas i helgen?

Maria💛

LagreLagre

One thought on “Tapasaften

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.