Frokostfavoritt og ny bloggside

God morgen til deg!

I dag lanserer jeg min nye bloggside –> http://www.mariashealthychoices.com. Jeg har jobbet lenge med denne siden slik at du kan få en fantastisk god opplevelse når du besøker min blogg. Her får du en super oversiktlig bloggside med kategorier som gjør at du finner frem til oppskrifter og innlegg mye lettere.

Det er også enkelt å følge meg på instagram og facebook –> bare trykk på sosialemedier ikonene så får du en direkte link.

Ellers vil jeg dele en av mine absolutte favoritt frokoster, overnightoats – eller kjøleskapsgrøt som det heter. Dette er et genialt konsept da frokosten lages av seg selv over natten. Lager du grøten i en kopp er det også lett å ta med på jobb.

Du trenger💛

1ss chiafrø

2ss havregryn

2-3dl mandelmelk

1ss gresk yoghurt

Slik gjør du💛

Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål/kopp/glass. La det stå i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten. Når grøten er klar kan du tilsette det du måtte ønske av søtning. Personlig liker jeg best et dryss med kanel, et dryss med vanilje og en dæsj syltetøy. Perfekt kombinasjon!

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du er fornøyd med bloggsiden min og jeg setter stor pris på at nettopp du er innom og leser. Følg meg for flere herlige og sunne oppskrifter!

                                                                     Maria💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.