Ting jeg elsker fredag

God morgen og god fredag!

Plutselig er det fredag og helg igjen, personlig skjønner jeg ikke helt hvor ukene blir av. På onsdag ble Klara 1 år (!!!) og vi feiret med bursdagslunsj og grilling. Men her merkes det at sommerferien har startet for fullt. Klara sin offisielle bursdagsfeiring blir neste helg når venner og familie har kommet hjem fra ferie.

I dag deler jeg en ny spalte – ting jeg elsker fredag. Her kommer det personlige favoritter og jeg deler tips og triks! En av mine favoritt hendelser denne uka er at Lasse har byttet ut benkeplaten på kjøkkenet. Vi har ikke pusset opp huset vi bor i, kun malt og innredet på nytt. Kjøkkenet var helt a okay – men benkeplaten bar preg av flere års bruk og vi syntes egentlig det var på tide å bytte den ut.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi gikk for en enkel, hvit og billig løsning (takk IKEA)! Resultatet ble utrolig bra – og jeg syntes kjøkkenet fikk en helt ny look. Vi har allerede skiftet ut knotter og knagger med noen enkle svarte, så nå ble helhetsinntrykket superfint. Jeg elsker kjappe og billige løsninger når vi ikke kan tenke på en total renovering enda 😉

Som regel skal det ikke så mye til for å endre litt på interiøret – du kommer langt med maling og en god dose fantasi.

✨✨✨✨✨✨✨✨

Jeg bestiller mye produkter på iherb – det er billig, pålitelig og de sender relativt fort. Min nyeste favoritt innen helsekostprodukter er dragonfruitpowder – eller dragefruktpulver. Bare fargen i seg selv er nok til å like dette produktet. Og regelen er desto flere farger, jo sunnere er det;-)

Processed with VSCO with a5 preset

Dragefrukt er fullstappet med næringsstoffer – man finner særlig mye antioksidanter, vitamin C og vitamin B – så med dette pulveret i smoothien, yoghurten eller vannet får du et skikkelig boost. Personlig liker jeg også mat som ser frisk og innbydende ut – og dette pulveret får virkelig smoothien til å skinne litt ekstra både i farge og smak;-)

✨✨✨✨✨✨✨✨

Okei rødbetelatte anyone? Så fantastisk godt og sunt! Jeg har blitt hektet på rødbeter i det siste, særlig i latter og smoothier. Rødbeter minner meg om kjøttkakemiddag fra barndommen så det er litt merkelig å bruke det i helt andre ting. Men rødbeter er skikkelig bra for deg og med pulver blir også bruken mer allsidig. Blander du det med litt kremete havremelk så får du en god og rund smak.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1ts rødbetepulver

1ts ingefærpulver

1 dryss med kanel

1 dråpe stevia vanilje/ 1ts honning

1ts kokosolje (valgfritt)

2dl mandelmelk

1dl havremelk (hvis du vil ha steamet havremelk på toppen)

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene utenom havremelken i en blender. Miks alt godt sammen og ha det i en gryte. Varm opp latten uten at det koker. Hvis du vil ha en enda mer kremete latte anbefaler jeg en dæsj med havremelk på toppen.

Enjoy!

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du nyter denne fredagen! Ønsker deg en herlig dag!

Maria💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.