Ovnsbakte grønnsaker med kremost

God mandag💛

Hvordan har din mandag vært? Her har dagen gått til ukeshandel, planlegging og en liten matlagingsøkt. Superduper klar for ny uke med andre ord. Nå skal jeg straks hive meg rundt å lage en skikkelig god mandagskvelds, men før det skal du få ukens middagstips.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er veldig glad i rent kjøtt, særlig kylling og fisk – og i dag skal du få et tips som passer perfekt til middagen, nemlig ovnsbakte grønnsaker. Grønnsaker i seg selv kan være litt kjedelig, men med denne ingrediensen blir de både smaksrike og saftige. Disse her passer like godt i ovnen som på grillen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ingrediensen som gjør dette tilbehøret supert på middagsbordet er Philadelphiaost med urter. Bruk et beger og fordel godt over grønnsakene før du setter dem i ovnen. Når de er ferdige blander du dem sammen and VOILA. Knallgode grønnsaker på 1-2-3.

Processed with VSCO with a5 preset

Her må du nesten velge hvilke grønnsaker du foretrekker – personlig liker jeg best en miks av gulrøtter, brokkoli, reddiker og løk. Supergodt til for eksempel laks/ørret. Ha dine favoritter i en ildfast form, krydre med salt og pepper, dryss over litt god olivenolje og avslutt med kremosten. La grønnsakene steke i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter.

Ha en nydelig mandagskveld!

Maria💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.