Mine te favoritter

Hei og god torsdag💛

Jeg er utrolig glad i kaffe og nyter gjerne en kopp eller to (eller 3) hver morgen. Før kunne jeg gjerne drikke kaffe gjennom hele dagen, særlig en kopp om ettermiddagen. Det er da den typiske “jeg trenger energi” melder seg og da er kaffe så utrolig greit å hive i seg.

Processed with VSCO with a5 preset

Det som er problemet er at kaffe er en quickfix løsning – du får et utrolig greit energikick der og da, men så synker det ganske fort igjen. Om morgenen er kaffekoppen mest for kosens skyld + at energinivået allerede er høyt så da merker jeg ikke samme effekten.

Processed with VSCO with a5 preset

Uansett – i dag tenkte jeg å dele mine te favoritter som jeg heller tyr til om ettermiddagen og kvelden. Pukka te er etter min mening verdens beste te. De har utrolig mange varierte smaker og de har en te som passer for alt. Detox, ammete, urtete, kveldste, you name it.

Processed with VSCO with a5 preset

Mine favoritter er detox te; dette er en ren, økologisk blanding av anisfrø, fenikkel og kardemomme. Den er helt fri fra koffein og den setter virkelig gang på systemet.

✨✨✨✨✨✨✨

Night time: Denne teen er sammensatt av urter som virker beroligende på kropp og sinn. Derav navnet night time. Drikk denne teen før du legger deg om kvelden.

✨✨✨✨✨✨✨

Sweet vanilla: Denne er en perfekt miks av vanilje og lakrisrot, og den er utrolig god på smak. Varm gjerne opp litt havremelk og tilsett i koppen.

✨✨✨✨✨✨✨

Jeg bruker alltid stevia (vanilje) dråper i teen min. Dette er et naturlig søtningsmiddel og gir en herlig og søt smak i teen.

Processed with VSCO with a5 preset

Husk også på at koffein påvirker søvnen. Prøv å bytte ut ettermiddagskaffen med en kopp te så skal du se at søvn og energinivå blir mye bedre.

Ha en nydelig kveld!

Mari💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.