Hjemmelagde ispinner

God morgen💛

For en stund tilbake kom jeg over noen lekre og kule isformer fra Lekue. Ikke bare ser de bra ut, men de er utrolig brukervennlige. De er laget av silikon og du kan til og med stable isen oppå hverandre i fryseboksen. Enkelt og greit og lite søl – her går det fint ann å la ungene få prøvd seg og.

Jeg lagde 3 ulike is med 3 ulike smaker. I “voksen isen” tilsatte jeg litt sukrinmelis for sødme, mens i den til barn er det søte frukter og vaniljeyoghurt som gjelder. Mine unger elsket isen, og spesielt det at den kom i så kule former!

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tok utgangspunkt i ungene sin mango smoothie når jeg lagde isen. Bruk fantasien og lag med dine egne favoritt ingredienser. Ha yoghurt + melk som base – så kan du smake deg frem til herlige kombinasjoner!

Jeg brukte frosne bringebær i jordbærformen (allergisk mot jordbær), men her kan                                              du gjerne bytte ut med ferske jordbær🍓🍓🍓

Processed with VSCO with 5 preset

Her har du oppskriftene💛

Cocktail Recipe Blog Graphic-2

Det som er greit med hjemmelaget er at du vet hvilke ingredienser som er tilsatt! Da kan du selv styre hvor mye sukker som går i miksen og du trenger ikke å tenke på unødvendige tilsetningsstoffer.

Ønsker deg en fin torsdag!

Maria💛

 

LagreLagre

One thought on “Hjemmelagde ispinner

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.