Ting jeg elsker fredag

God morgen og god fredag til deg💛

Her har dagen startet med et skikkelig vaffelbonanza! Ulrik hadde veldig lyst å ha med seg vafler i barnehagen, og siden de er ca 5 barn i hele barnehagen (!!!) så tenkte jeg at det måtte la seg gjøre 😉 Så her var det rett i matlagingen klokken 8 i morges – herlig start på helgen!😊

I dag er det på tide med en ny runde med “ting jeg elsker fredag”. Denne uken har gått til mye lett sommermat og kalde drikker – perfekt i sommersola.

Kjøleskapsgrøt med gurkemeie🌟

Aaaah jeg elsker en god gurkemeie latte og med tanke på alle de fantastiske helsefordelene med gurkemeie er det tipp topp tommel opp! Tidligere i uka eksperimenterte jeg litt med kjøleskapsgrøt med gurkemeie i. Resultatet ble skikkelig godt og det var en super morgenboost.

Her har du oppskrift:

1ts gurkemeiepulver✨1ts ingefærpulver✨1dryss pepper + 1 dryss kanel✨1ts cocosa olje✨2dl havremelk✨1ts lønnesirup✨2ss havregryn✨1ss chiafrø

Ha alle ingrediensene utenom havregryn og chiafrø i en gryte og varm opp. La væsken avkjøles litt før du tilsetter gryn og chiafrø. Sett kaldt i kjøleskapet over natten.

Bananpannekaker til kidsa🍌🍌

Jeg er “hendene i været” for alt av sunn mat jeg får i ungene mine. Klara er som regel glad for alt hun får, mens storebror er i en litt mer kresen fase. Han er 3 år og veldig bestemt. Mitt triks er å gi han en stjerne for hver nye ting han smaker på, og det fungerer helt supert for oss. En annen ting jeg liker å gjøre er å tilsette diverse ingredienser i ungene sin mat. Lager du for eksempel smoothie eller pannekaker så merker de ikke forskjell uansett. Denne uken har bananpannekaker vært den store helten! Begge kidsa spiser både 3 og 4 pannekaker og det er gull verdt.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1 banan

2 egg

2dl havregryn

1ts chiafrø

1ts cocosa olje

1ts fiberfin (hvis du har dette er det et supert tilskudd i kosten)

Miks alt godt sammen og stek!

Vannmelon slush🍉🍉

Okei her snakker vi leskende og deilig sommerdrink. Lekende lett er det å lage og smaken er definisjonen av sommer. Finn frem en blender, ha i 2 kopper med oppkuttet vannmelon, en hånd isbiter og 4dl farris. Utrolig forfriskende på en varm sommerdag.

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du får en nydelig helg!

                                                                       Maria💛

LagreLagre

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.