Mascarponekrem toppet med deilige bær

Jeg elsker frukt og bær, særlig sammen med vaniljekesam, yogurt eller krem. I det siste har jeg fått øynene opp for mascarponeost. Har du ikke smakt det må du hive deg rundt å kjøpe med engang! Den er deilig og kremete og passer utmerket til søte retter. Til vanlig ville man tilsatt sukker i osten for å få den søte smaken, men her skal du få et tips som gjør denne lette og gode kremen helt fri for tilsatt sukker. Med litt bær og knuste nøtter kan du nyte en deilig dessert med verdens beste samvittighet.

Processed with VSCO with hb1 preset

Til denne oppskriften lagde jeg noen herlige peanøttbunner som base i retten, men hvis du tenker “aah det tar for lang tid” er det bare å kutte de ut. Dette er supergodt både med og uten nøttebunn.

Processed with VSCO with hb1 preset

Til nøttebunnen trenger du💛

20g mandler

80g peanøtter

2ss cocosa olje

Processed with VSCO with hb1 presetTil kremen💛

En halv boks mascarponeost

2ts sukrin+

1ts vaniljepulver

Jordbær og blåbær til topping

Processed with VSCO with hb1 preset

Slik gjør du💛

Start med å knuse mandler og peanøtter i en foodprossessor. Ha i oljen og miks til mykt. Jeg fordelte deigen i 5 muffinsformer (på brett). Hiv dem rett i fryseren. Pisk ost, Sukrin og vaniljepulver i noen minutter til du får en lett krem. Sett kremen kaldt.

Etter en liten time er nøttebunnene gode og kalde og du kan toppe dem med ostekremen. Pynt med sommerlige bær og ha litt av nøtteblandingen på toppen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Maria💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.