Grønn søndags smoothie

Hei og god søndag til deg💛

Helgen nærmer seg slutt og jeg kjenner at jeg gleder meg til en ny og fin uke. Ulrik har siste feriedag i dag, og i morgen står barnehage og stor avdeling for tur. Det er godt å kjenne at høsten nærmer seg og at hverdagen setter inn for fullt. I dag har vi rett og slett vært en tur på hytta og puslet litt med ting og tang her hjemme. En herlig og rolig søndag med andre ord.

Processed with VSCO with f2 preset

I dag vil jeg dele en kald, frisk og fantastisk god smoothie med deg. Denne skåla dekker et vidt spekter av vitaminer, mineraler og kostfiber. Denne smoothie bowlen er perfekt som et kveldsmåltid da den inneholder minimalt med sukker (noe som er viktig før du skal legge deg), og den metter godt. Mitt triks er å bruke frosne grønnsaker + frossen frukt – da blir smoothien kald, god og kremete.

Du trenger💛

2 frosne brokkoli buketter

2 frosne spinat biter

1/2 frossen/ vanlig banan

1/2 avokado

1ss kokos yogurt

1ss peanøttsmør

En skvett mandelmelk/ vanlig melk

1ts chiafrø

Slik gjør du💛

Ha alt av ingredienser i en god blender og miks godt. Toppes gjerne med hempfrø/ 💛mandler/ kokosflak/ havregryn eller det du måtte ønske.

Processed with VSCO with f2 preset

Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.