WeekendPancakes

Ah søndag og helgefrokost – finnes det noe bedre?💛 I løpet av helgen det ekstra kjekt å unne seg en god frokost. Mitt valg falt på nystekte pannekaker med lønnesirup. Disse pannekakene er veldig enkle å lage og forhåpentligvis har du ingrediensene i skapet.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1 egg

1ss yougurt

1ss cottage cheese (evt yogurt) 

1ss melk 

2 gode ss sammalt speltmel (havremel/siktet speltmel/havregryn)

Vaniljepulver + kanel 

Smør til steking 

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene i en bolle og miks dem godt sammen. Stek i litt smør på middels varme. Server med lønnesirup eller syltetøy.

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du får en fin søndag. Her har vi akkurat kommet tilbake fra en forfriskende tur. Selv om det enda er årets siste sommermåned er det kaldt og friskt. Bladene begynner å bli gule og folk fyrer faktisk i peisen (!!!). Selv om sommeren går mot slutten er det deilig med litt kortere dager og stearinlys om kveldene. Noen andre som gleder seg til høst?

Maria💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.