Toast Tuesday

God morgen til deg og god tirsdag!💛

I dag tenkte jeg å introdusere en ny serie her på bloggen – #toasttuesday. Toast Tuesday har blitt et aldri så lite fenomen på Instagram og med tanke på min kjærlighet for en saftig sandwich så vil jeg mer enn gjerne dele mine toast ideer med deg. Som regel liker jeg best å spise skiver til lunsj eller kvelds. Det å synke ned i sofaen etter ungene er i seng og arbeidsoppgavene er tatt er alfa og omega for denne jenta her. Da er det ekstra digg å ta med seg noe godt å tygge på – for eksempel et par skiver med godt pålegg.

Dagens toast kombinasjon består av to skiver med sunt og næringsrikt pålegg.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger til skive #1💛

  • Peanøttsmør
  • Blåbær 
  • Kokosflak 

Skive #2💛

  • Rødbetesalat
  • Kyllingpålegg 
  • 1 speilegg
  • Hempfrø 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Finn frem to skiver av favorittbrødet ditt. (Jeg bruker proteinbrød). Stek egget slik du liker det og dander skivene med pålegget. Server med en deilig og kald gurkemeielatte.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Dette er definitivt noe som gir meg matglede. Håper du prøver de ut😚

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.