Ting jeg elsker fredag!

Oh hello Friday💛

Noen andre enn meg som føler at ukene kun består av mandag og fredag? Dagene går utrolig fort og plutselig er det dags for helg + “ting jeg elsker fredag”! Super gøy å dele mine ukesfavoritter med dere💛

Processed with VSCO with a6 preset

F R I D A Y E S S E N T I A L S 

I dagens innlegg skal du få et sunnere snacks tips som jeg simpelheten elsker – ovnsristede mandler! Og så skal jeg dele et lite treningsprogram denne mammaen her digger.

Men først av alt… Ny spisestue folkens! Da vi kjøpte huset i fjor var jeg høygravid + Ulrik var veldig liten så vi ville gjøre alt enklest mulig. Det resulterte i en hvit base i hele stua + kjøkkenet, noe som for så vidt er helt greit, men kanskje litt upersonlig. Plutselig fant vi ut at vi ville male spisestuen i en kontrastfarge og den fargen har jeg vært usikker på helt siden. Men man må gi ting en sjanse og nå syntes jeg at det var innafor/ på tide å male over.

Malingen fikk vi på tilbud så alt i alt kom “oppussingen” på 159 kroner. Elsker at det ikke trenger å koste skjorta for å få det fint og personlig.

 

Lets sweat!🏋🏋🏋

Jogging er min definitive trenings terapi og jeg må vertfall ha 1-2 økter i uka. Men jeg vet at det å trene styrke er ekstra viktig for kroppen så i det siste har jeg startet med noen enkle økter her hjemme. Jeg er superfan av alt som kan gjøres lettvint og for min del trenger jeg ikke et treningssenter for å utføre det jeg skal. Å springe gjør jeg best ute og en styrkeøkt og to i løpet av uken klarer jeg fint i stua. Når det er sagt har jeg litt utstyr + at jeg liker å finne program som virkelig holder pulsen i gang. Dette lettvinte programmet kom jeg over i en av Lauren Conrad sine bøker og det passer for mine behov. Her får du svette + stølhetsgaranti og du kjenner at kroppen jobber.

Treningsprogram

Ovnsristede mandler 🍂🍂🍂

Opp med hånda hvis du trenger noen mellommåltider i løpet av en dag. Jeg tar gjerne en snack mellom de større måltidene – det vil si enten en liten ost, en yogurt eller en håndfull nøtter. Nøtter kan du fint lage selv, det er veldig enkelt + mye sunnere enn butikk kjøpte nøtter. Men trenger du noe liggende i veska/ ikke vil lage selv er disse mandlene her virkelig å anbefale. De smaker fantastisk godt og fettet fra mandlene gjør at de holder deg god og mett. I tillegg til sunt fett er mandler også rike på jern, magnesium og fiber.

Som sagt anbefaler jeg deg å lage ovnsristede mandler/ nøtter selv da du har hele kontrollen på hva som blir tilsatt. Men av og til må det være greit å kjøpe ferdiglaget😉😉

Processed with VSCO with a6 preset

Nå skal vi straks ut dørene – barnehagelevering og en lang fredagsliste står på planen😉 Ha en fantastisk fin fredag💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.