Toast Tuesday

HELLO and happy Toast Tuesday!

Hva passer vel bedre enn noe deilig mat når regnet pøser ned ute? Jeg vet ikke med deg men personlig synes jeg regn + ruskevær er ganske koselig (om kvelden når man sitter inne med god mat). Ikke når du skal levere kids i barnehagen og alle må bytte klær etterpå… Så i dag skal du få et par tips til hva du kan smøre på skiva – dagens toasts består av en herlig miks av bringebær, peanøtter og kokos. ♥️♥️

Processed with VSCO with a5 preset

Peanøttsmør og syltetøy aka peanutbutter&jellysandwich er typisk Amerikansk. Det er også veldig godt og helt perfekt som pålegg! Jeg bruker økologisk peanøttsmør og sukkerfritt syltetøy – så her kan du enkelt gjøre originalen sunnere. Jeg kjøper peanøttsmør på Rema1000 (merket heter Greenchoice og det består kun av knuste nøtter + litt havsalt.

Processed with VSCO with a5 preset

Toast #1♥️

  • Peanøttsmør 
  • Sukkerfritt bringebærsyltetøy 
  • Revne kokosflak 

Toast #2♥️

  • Philadelphiaost 
  • Ferske bringebær 
  • Litt lønnesirup

Jeg lagde meg en forfriskende iskaffe som bestod av 1 kopp kaffe 🔴 2dl mandelmelk 🔴 isbiter 

Processed with VSCO with 5 preset

Håper du får en flott tirsdag videre!♥️

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.