Toast Tuesday!

God morgen! 

Først av alt hva skjer med været? Haha her våkner man opp til sår hals på grunn av en iskald og gufsete september. Men i dag? Varmt… Her blir det uansett en rolig morgen med masse god kaffe, te og frokost. Viktig å lytte til kroppen💛

Dagens Toast Tuesday består av noen herlige kombinasjoner. Vi snakker peanøttsmør og banan – en kombo som aldri slår feil! Ellers er jeg fan av egg i alle former, særlig på skiva. Egg er fullstappet med protein og andre viktige næringsstoffer noe som gjør det til et supert pålegg.

Processed with VSCO with 4 preset

Du trenger til skive nr 1💛

  • 1ss pesto 
  • 1 kokt egg
  • rødkålspirer 

Til skive nr 2💛

  • Et godt lag med peanøttsmør 
  • 1/2 banan i skiver 
  • Litt syltetøy 

Server med en herlig kaffe/ iskaffe! ☕️☕️☕️

Ønsker deg en flott dag!💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.