Toast Tuesday

Hei på deg og god tirsdag! 

Dagen i dag startet med to deilige små som endelig (!!) sov til klokken 7. Kan det være at pappa er på skole og ikke vekker oss klokken 6? Haha ikke vet jeg, men å sove til 7 tar jeg som en seier uansett💛 Ellers er det dagen for toasttuesday – en personlig favoritt i løpet av uken! Jeg elsker brød, særlig når det er dekket med masse digg pålegg.

AD48C550-D1E3-4BBF-A44F-EC1D99B3CBC0

I dag eksperimenterte jeg litt med en avokado/egg/reke salat – og gjett om den ble god! Jeg elsker rekesalat, men kjøper jeg den er den ofte vassen og majonesen er altfor dominerende. Derfor tok jeg saken i egne hender og lagde en egen versjon. Så mitt tips til deg denne uka? Finn frem favorittskiva di og smør et godt lag med avokadokrem på – yum!

C3AEBB1D-5B81-428B-9777-5064450445A3

Du kan gjerne droppe rekene i denne “salaten”. Lagde en liten skål til ungene og den smakte helt supert med avokado og egg.

Du trenger💛

  • 1 avokado 
  • 3 egg
  • 1ss creme fraiche/ rømme 
  • 1 liten skål reker 
  • salt + pepper
  • 1/2 lime 

Slik gjør du💛

Start med å koke eggene i 10 minutter (de skal være hardkokte). La dem avkjøle seg litt. Ha avokado i en skål og mos den med en gaffel. Bland inn salt, pepper, creme fraiche og vend inn reker. Tilslutt hakker du opp eggene og blander dem inn i kremen. Ha over saften fra 1/2 lime. 

Server med ferskt brød! 

BE0A04E1-1280-4775-AC6F-FB6ECE3FBB15

Håper det smaker💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.