Is med frosne bær og avokado

Tenk at vi allerede er i oktober. Plutselig er det bare 2 måneder til 1 desember og jeg gleder meg til alt som skjer fremover. Siden det uansett er regn, kald og surt ute passer det fint å være inne å bare kose seg om kveldene. Det gjør jeg best med noe digg å spise. Dagens oppskrift er en favoritt kombinasjon – frosne bær og kremete avokado. Resultatet blir som tjukk og kald is, og smaken? Helt latterlig god. Det beste med oppskriften er få og enkle ingredienser, her styrer du litt selv hva du putter oppi. Noen ganger går jeg for en enkel variant, men hvis jeg vil gjøre et lite måltid utav det tilsetter jeg gjerne litt ekstra. Som regel bruker jeg en miks av bjørnebær og blåbær. Visste du forresten at bjørnebær er et av de bæra med høyest innhold av antioksidanter? De har også et høyt innhold av vitamin C – et vitamin som spiller en stor rolle for immunforsvaret og huden. Så hvis du føler deg litt tørr og gusten om dagen anbefaler jeg deg en daglig dose av disse superbæra.

Du trenger❤️

  • 100 gram frosne bjørnebær 
  • 50 gram frosne blåbær 
  • 1/2 avokado 
  • 1 dasj melk/ fløte 
  • 1ss peanøttsmør (valgfritt) 
  • 2ss cottage cheese/ gresk yogurt til å røre inn (valgfritt) 

Slik gjør du❤️

Ha alle ingrediensene i en dyp skål. Bruk en stavmikser til å mose alt til en kremete is. 

Da håper jeg at du får en flott høstdag videre❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.