Sjokolade og daddelbomber

God morgen fine deg! 

Dagens kjappe oppskrift er noen herlige munnfuller som består av deilig sjokolade og søte dadler. Kombinasjonen er uslåelig, og smaken er nærmest perfekt. Jeg elsker å ha disse tilgjengelig anytime – særlig når jeg kjenner at energinivået daler og jeg må ha litt påfyll. Da er disse perfekt å ha liggende i kjøleskapet! Jeg bruker mandelmel i denne oppskriften, men har du ikke mandelmel tilgjengelig kan du like så greit knuse vanlige mandler å bruke det i stedet.

Du trenger❤️

  • 2dl mandelmel (100g vanlige mandler)
  • 2ss cocosa olje 
  • 3 store dadler

✨✨✨✨✨

  • 80g vanlige mandler 
  • 1 daddel 
  • Vaniljepulver, kanel & havsalt
  • 50g mørk sjokolade 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du❤️

  • Ha mandelmel, cocosaolje og dadler (ta ut steinen) i en foodprossessor. Bland godt sammen til det blir en tykk masse. Trykk ut massen i muffinsbrettet. Legg brettet i frysen mens du lager resten av oppskriften. 
  • Ha 80g mandler, krydder, daddel og sjokolade i en foodprossessor og bland godt. Ta opp brettet av frysen og trykk sjokoladeblandingen over mandelmiksen. Sett brettet i frysen i ca 1 time før du tar det ut og oppbevarer det i kjøleskapet. 

Ønsker deg en fantastisk fin onsdag!❤️

One thought on “Sjokolade og daddelbomber

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.