Ting jeg elsker fredag!

Hallo og HAPPY FRIDAY beautiful💗 

Fredagsfølelsen er virkelig på plass her i huset og vi gleder oss til helg og moro. Dagen i dag har vært skikkelig fin og effektiv – rart hva det gjør når sola skinner! Elsker at solen endelig titter frem i disse ellers regntunge dagene. Krysser fingrene for at helgen blir like fin☀️☀️

Ellers er det dags for et “ting jeg elsker fredag” innlegg, og i dagens innlegg får du 3 av mine favoritter denne uken – blåbær&mandel kake, frokostsmoothie og et aldri så lite beautytips.

FEELOSOPHY SHEETMASK✨✨

Opp med en hånd hvis du elsker selvpleie produkter. Jeg er en sucker for alt som heter neglelakk, ansiktsmasker og kremer. Det å ha litt egentid og bare nyte kvelden med litt egenpleie er så viktig. For meg er handler det om å finne balanse – for å fungere optimalt som mamma + menneske må jeg ha litt tid til å lade batteriene helt for meg selv. Et av mine “ritual” er å rømme fra stua, ta på seg koseklær, fjerne sminke og pleie huden. I det siste har jeg blitt skikkelig fan av Feelosophy sine ansiktsmasker. De er helt fantastisk gode og gir huden glød og fuktighet. Maskene inneholder hudpleiende ingredienser som gir huden effektiv og målrettet pleie. Selve pakken inneholder 3 ulike masker – ROSE, ALOE VERA og CHARCOAL. Rosemasken gir huden din beskyttelse i form av antioksidanter og etterlater den fuktig og frisk. Aloe Vera har en beroligende og avkjølende effekt på huden. Charcoal inneholder kull som er en naturlig ingrediens kjent for sine rensende egenskaper. Masken gir huden din en dyprens og etterlater den ren, klar og myk.

Med en helt utrolig god effekt kan jeg virkelig anbefale disse maskene. Jeg fant mine på apotek1. Ta deg litt egentid i løpet av helga og finn roen💫💫

Processed with VSCO with a5 preset

Blåbær og mandelkake🍰🍰

Hurra meg rundt for alt som er KAKE. Denne helgen må du prøve ut denne lettvinte blåbærkaken. Supersaftig og full av næring, og det beste? Den er kjempelett å lage. Jeg hev meg rundt å lagde denne kaken på onsdags morgen og det som er igjen ligger enda og koser i seg i frysen. Oppskriften har enkle ingredienser og den gir deg frihet til å tilsette/ sløyfe det du ønsker.

Du trenger💗

Til bunnen: 

 • 4 dadler 
 • 100 gram mandler 
 • 1ts peanøttsmør (kan sløyfes) 
 • 1ts vaniljepulver/ vaniljestang (kan sløyfes)
 • 1ts kanel 
 • 1ss kakao / 50 hakket mørk sjokolade 

Til fyllet: 

 • 1 avokado 
 • 2-3 ss fløte/ melk / mandelmelk 
 • 100 gram blåbær / bringebær / bjørnebær / jordbær 

Processed with VSCO with a5 preset

BlåbærSmoothie✨✨

Hver morgen er en smoothie morgen, eller hva? Haha kanskje ikke hver dag, men en morgensmoothie er virkelig godt noen ganger, særlig en kremete som denne. Med riktig forhold av fett, proteiner og karbohydrater er smoothie virkelig en sunn og god måte å starte dagen på. Denne holder deg mett langt utover morgentimene og den gir deg rikelig med energipåfyll uten å toppe blodsukkeret.

Du trenger💗

 • 50 gram frosne blåbær 
 • 3 biter frossen spinat 
 • 1/2 frossen banan (kan sløyfes) 
 • 1/2 avokado 
 • 1ss peanøttsmør 
 • 1-2dl mandelmelk/ vanlig melk 
 • 1ss chiafrø 
 • 1ss collagen (hvis du har) 

Slik gjør du💗

Kjør alle ingrediensene i en blender, hell over i et glass og NYT!

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du får en superflott helg!💗

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.