Toast Tuesday!

God kveld!💜

En ny runde med toast tuesday står på agendaen og i dag blir det en plantebasert en. Ferskt brød med nystekt sopp og spinat, helt fantastisk godt på smak! Noen kombinasjoner slår aldri feil og dette er virkelig en av dem.

Processed with VSCO with a5 preset

Da jeg var liten var sopp noe av det verste jeg kunne få servert. Da snakker vi hermetisert sjampinjong som har ligget i lake og gjerne blitt strødd over en pizza. Ikke greit med andre ord. Heldigvis utvikler vi smaksløkene over årenes løp og jeg har fått øynene opp for nye og spennende ingredienser. Når det er sagt frister ikke tanken med hermetisert sopp, men en fersk sopp stekt i masse deilig smør? Yes please…

Som du kanskje har fått med deg elsker jeg å bruke spinat i flere av mine matretter. Den er nesten alltid et fast innslag i smoothien, den finner fort veien i salaten og den er fantastisk god å steke. Den har en lett smak som blander seg utrolig bra med andre råvarer. Å husk at spinat er en såkalt supermat, den er kongen av bladgrønnsaker og full av kalsium, magnesium og sterke antioksidanter. Så spis gjerne mer av denne flotte grønnsaken!

Til dagens toast trenger du💜

 • 1 stor sjampinjong 
 • 2 never spinat 
 • Kremost naturell
 • Smør til steking 
 • Litt salt 
 • Eventuelt revet parmesan hvis du har 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💜

 1. Start med å skjære opp soppen i skiver.
 2. Sett stekepanna på høy varme og la soppen steke et par minutter for seg selv i en tørr panne.
 3. Etter et par minutter tilsetter du en liten klatt med smør og steker videre.
 4. Tilsett så spinaten samt litt salt. La det hele steke i 2-3 minutter. 
 5. Fordel kremost og soppblanding over to skiver og riv gjerne litt parmesan over. 

Ha en flott tirsdagskveld videre!💜

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.