Søte daddelbomber

Hei på deg og god fredag!💗

I skrivende stund har jeg akkurat fått begge barna i seng og jeg er ganske klar for å starte fredagskvelden! Men først har jeg lyst til å dele en aldri så liten snack oppskrift med deg. Disse daddelbombene er enkle å lage, de smaker fantastisk og de passer perfekt både liten og stor. Hjemme hos oss er disse energibombene en storfavoritt.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Jeg digger å ha med en liten energibit i veska, særlig hvis jeg vet at det kan gå lengre tid mellom måltidene. For min del fungerer det å spise relativt ofte, men noen ganger endrer planene seg og da er det greit å ha noe i bakhånd. Det som er fint med disse daddelbombene er at de inneholder kun 4 naturlige og sunne ingredienser, noe som gjør de til et kjempefint snack alternativ til hele familien.

Du trenger💗

  • 4 dadler 
  • 100 gram mandler 
  • 20 gram kokosmasse 
  • 2 ss kokosolje
  • Kokosmasse til å rulle i 

Slik gjør du💗

Fjern steinene fra dadlene og ha alle ingrediensene i en foodprossesor. Kjør alt på høy hastighet til det blander seg godt. Form til små kuler og rull dem i kokosmasse. Ha i en tett beholder og sett dem i kjøleskapet. 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Da må du ha en flott fredagskveld!💗

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.