
Heisann og god mandag!❤️
Håper du har en god start på desember og at du hadde en fin første søndag i advent i går. Vi feiret familiebursdag med kake og tok oss en tur ut for å se julegranen ble tent. Nå er jeg klar for alt som er jul, og jeg gleder meg til dagene fremover.
Hver mandag frem til julaften deler jeg mine favoritt juleoppskrifter med deg, og i dag skal du få en knakenes god oppskrift – seige og sprøe kokosflarn helt uten sukker. Perfekte julekaker som smaker skikkelig godt. Selve trikset for å få de sprø er å la dem hvile i minst 30 minutter på en rist etter at du har stekt dem. Da blir de seige inni og sprø utpå – skikkelig kvess med andre ord.
Du trenger❤️
100g smør
50g Sukrin +
200g kokosmasse
2ts bakepulver
1ts vanilje
2 egg
2ss fibersirup gold
Slik gjør du❤️
- Sett ovnen på 170 grader.
- Smelt 100g smør og avkjøl det litt.
- Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
- Tilsett smør, fibersirup og lettpiskede egg. (Jeg pisket eggene lett sammen i en kopp før jeg hadde dem i røra).
- Bland det hele til en jevn deig.
- Bruk en spiseskje eller hendene og form små kaker på et stekebrett dekket med bakepapir.
- Stekes på midterste rille i 8 – 10 minutter. Pass godt på, kokoskakene blir fort brune. Kakene er ferdige når de er gylne i kanten.
- La dem hvile på stekebrettet en stund før du bruker en stekespade og flytter dem over på en bakerist. La kakene avkjøles i minst 30 minutter slik at de blir sprø.
- Oppbevares i en tett kakeboks.
Lov meg at du prøver disse! Du vil ikke angre.❤️