Avokado “majones”

Hallo og god mandag!💛

Jeg elsker mandager, men akkurat denne mandagen startet litt tungt. I går kjente jeg en aldri så liten forkjølelse snike seg innpå meg og da var det bare til å ta med seg ingefærte og iPad i senga (sovnet ca 20:30). Var med godt mot i morges og kledde på meg treningstøy, men måtte rett og slett kaste inn håndkleet å lytte til kroppen. Noen ganger trenger man en ekstra hviledag og da er det viktig å være god mot seg selv og bare slappe av.

Når det er sagt har jeg kost meg på kjøkkenet i dag og lagd masse mat. Middagen ble en rask og enkel fiskerett – grillet ørret med mango. Superdigg og supersunt! Me like💛 Jeg elsker å ha diverse tilbehør til middagen, og i dag mikset jeg sammen en fantastisk god avokado majones. Kjempe frisk og herlig på smak. Passer nok supert til både kjøtt, kylling og diverse tacoretter;-)

Processed with VSCO with a5 preset

Grab this💛

1 stor avokado 

1/2 kork hvitvinseddik

Saften fra 1/2 sitron eller lime

Et dryss løkpulver

Et godt dryss hvitløkskrydder

1 liten klype havsalt

1 klype sort pepper

2ss vann

2ss olivenolje

Ha alle ingrediensene i en mikser og bland godt sammen. Oppbevares i en krukke med lokk i kjøleskapet. (Opptil 3 dager).  

LOTSOFLOVE💛

 

One thought on “Avokado “majones”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.