Maria tipser – smoothie blender

Heisann og god fredag!💛

Endelig helg og det feires med et aldri så lite “Maria tipser” innlegg. Jeg elsker som sagt å teste ut nye produkter slik at jeg kan anbefale (eller ikke) kjekke matvarer og produkter til dere. I dagens innlegg skal jeg snakke litt om hvilken blender jeg har brukt den siste uka.

I fjor kjøpte vi en Ninja blender som dessverre ble ødelagt sist uke. Mtp garanti fikk vi bytte den inn, men den modellen vi ville ha har gått ut av produksjon. Dermed falt valget på en Phillips blender som viste seg å være vel så god, særlig når det kom til litt tøffere oppgaver som nøttesmør. Med en effekt på hele 1400w lagde den fløyelsmykt mandelsmør på null komma niks. Å med tanke på hvilken pris du må betale for mandelsmør på butikken er det ganske digg å kunne lage det selv.😉

Noen punkter som er viktige å tenke over når du skal kjøpe blender er: 

  • Effekt

En blender bør ha en effekt på minst 1000w hvis du skal bruke den til å blande smoothies med for eksempel frossen frukt og isbiter. Flere blendere ser gjerne stilige ut, men som regel sliter de med de tøffeste oppgavene. 

  • Dyrt betyr ikke best

Ofte finner man de dårligste blenderne i den høyeste prisklassen. Sjekk ut best i test tester på nettet og se hvilke blendere som kommer best ut. Ofte ligger de aller beste i en prisklasse på rundt 1000 – 1500kr. (Regner ikke med Vitamix blenderen som er i en egen prisklasse for seg). 

  • Hva skal du bruke den til

Vi bruker vår blender til blant annet smoothies, supper, matlaging, kaffe og nøttesmør. For oss er det viktig med en allsidig blender som kan gjøre varierte oppgaver. Jeg elsker masse isbiter, frosne bær og frosne grønnsaker i min smoothie noe som gjør at blenderen jeg bruker må være kraftig. Skal du kun mikse enkle smoothies med høyt innhold av væske trenger du gjerne ikke en like kraftig en. 

Jeg kan trygt anbefale min blender fra Philips som er en allsidig blender som både mikser smoothie, is og andre matretter. Trenger du litt inspirasjon til smoothie oppskrifter kan du finne det her!

Helt til slutt legger jeg ved min absolutte favoritt smoothie om dagen! E N J O Y!💛

Marias favoritt smoothie: 

1/2 avokado 

1ss gresk yoghurt med kokossmak (fra merket yoplait) 

3 biter frossen spinat 

1/2 frossen banan 

En god neve isbiter

3dl mandelmelk / iskaldt vann 

1ss hempfrø 

1ss chiafrø 

1ss mandelsmør / peanøttsmør 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Ønsker deg en fantastisk fin helg!💛

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.