Lavkarbovennlige rundstykker!

Heisann og god onsdag!💛

I skrivende stund er jeg en smule irritert fordi Instagram har klikket h e l t😩 Andre som opplever det samme problemet? Tydeligvis er det en greie i store deler av verden og min konto klarer ikke å laste opp/ få ut stories eller kommentere noe som helst. Så her får vi bare ta tålmodigheten i bruk og vente på at det ordner seg! Forhåpentligvis klarer jeg å få ut en “NewPost” alert til deg slik at du kan få med deg denne superenkle oppskriften!

Processed with VSCO with a5 preset

I akkurat disse rundstykkene har jeg tilsatt litt revet Norvegia i deigen. 

For ja – denne oppskriften er så innmari enkel min venn. Its basic, easy and everything good! Altså her står jeg på kjøkkenet opptil flere ganger i uka og lager på disse digge rundstykkene. De smaker så godt med favorittpålegget eller en god dasj med syltetøy. Her snakker vi kveldskos på høyt nivå🤓

Jeg elsker å lage min egen melmiks, dvs at jeg blander sammen forskjellig mel og korn og maler det i foodprossessoren. Det er helt genialt og det gjør det mye enklere å lage god bakst. Har du for eksempel glutenallergi er det smart å lage din egen blanding. Da vet du akkurat hva som er i og du kan gjøre baksten din super næringsrik.

Og forresten – det var dere lesere som stemte frem denne oppskriften! Hadde det på følelsen – rundstykker lave på karbo + fulle av næring må jo være en vinner😉

Processed with VSCO with a5 preset

Here you go:

50g havregryn 

40g gresskarkjerner 

20g sesamfrø 

20g chiafrø 

100g mandelmel 

1ss sukrin gold 

1ts bakepulver 

2 egg

3ss cottage cheese 

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 220 grader. 

Mål opp de tørre ingrediensene og ha dem i en foodprossessor eller blender. Miks til alt er blandet godt sammen. 

Ha egg og cottage cheese i en bolle og mos med en stavmikser. Ha de tørre ingrediensene oppi og bland godt. 

Form til små boller og ha dem over på et stekebrett. (Jeg fikk 10stk). Stekes midt i ovnen på 220 grader i 15 minutter. 

Processed with VSCO with a5 preset

Da ønsker jeg deg en superfin kveld videre!💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.