Ting jeg elsker fredag!

Hallo og god F R E D A G!💛

Endelig er helgen her og jeg er klar for 2 dager med familiekos og moro! Ukens siste treningsøkt er unnagjort, huset er vasket og Ulrik teller dager ned til lørdag for da skal han på Leos Lekeland med tante (#bæsjeridopremie). Snakker vi fredagsfeeling eller?🤓

Anywho – i dag innfører jeg et kjent og kjært innlegg, nemlig “ting jeg elsker fredag”. Har du lest bloggen min en stund husker du kanskje dette innlegget som ble postet hver eneste fredags formiddag? Jeg elsket å lage dette innlegget, særlig med tanke på at jeg er helt gal i hodet når det kommer til å teste ut nye produkter/ mat og andre duppeditter. Så nå tenkte jeg at det var på tide å kjøre på med et fast innlegg igjen. Hver fredag fremover vil jeg skrive om ulike ting som jeg digger – helt uten reklame / spons. Her snakker vi helt ærlige meninger og synspunkter🤓

LovingEarth Vegan Caramel sjokolade: 

Okei, sjokolade anyone? Herlighet som jeg elsker sjokolade. Det vil si at jeg må ha en liten bit sjokolade hver eneste dag. Helst etter middag og gjerne en liten til kvelds. Det sier seg selv at man ikke kan trykke inn på sjokolade (særlig den med sukker i), men det å kose seg med litt sjokkis hver dag er fullt mulig hvis du spiser i moderate mengder og gjerne dropper melkesjokoladen. Som regel velger vi alltid en mørk sjokolade, men denne uka har jeg testet ut en sjokolade fra merket lovingearth. Den er vegansk, dvs fri fra animalske produkter og den har få og rene ingredienser.

Her snakker vi 4 økologiske ingredienser så renere sjokolade skal du lete lenge etter. Med tanke på søtning er den tilsatt kokosnektar, så den er helt fri fra raffinert sukker. Den er helt klart et bedre alternativ enn vanlig sjokolade, men merk deg at kokosnektar er en form for sukker og man bør spise den med måte. Sjokoladen i seg selv er ganske mektig så den passer perfekt å dele på to.

Cosmetic Warrior fra Lush: 

Følger du meg på instagram har du gjerne fått med deg min såkalte kvisekrise denne uken? Jeg har alltid hatt et lite problem med uren hud, men i voksen alder har jeg mer eller mindre klart å holde det i sjakk med sunt kosthold og trening. Men over natten fikk jeg plutselig et aldri så lite utbrudd i pannen. Jeg mistenker at stress er den store synderen og det var egentlig en ganske god påminnelse på at jeg må stresse ned. Vi kan alle si oss enige i at stress er en risikosport og det påvirker helsa svært dårlig. Heldigvis hadde jeg et lite triks på lur – nemlig ansiktsmaske. Fra tidligere erfaringer har jeg aldri opplevd at en ansiktsmaske har hjulpet med uren hud. Det har gitt fuktighet og glød, men aldri “fjernet” urenhetene. For noen uker siden kom jeg over en fersk ansiktsmaske (dvs en som skal stå i kjøleskapet) på butikken Lush. Den består blant annet av antibakteriell tetre, hvitløk og kaolin – 3 ingredienser som skal kjempe mot kviser. Jeg brukte den 2 dager i uka i to uker og fikk ganske gode resultater. Så tok jeg en pause i 2 uker og fikk noen urenheter igjen (les i pannen). I går brukte jeg masken igjen og kunne klart se at kvisene var blitt mindre “hissige” i dag. Så hvis du sliter med urenheter kan jeg virkelig anbefale denne her.

Processed with VSCO with a5 preset

Taco krydder fra Helios: 

Opp med hånda hvis du elsker taco! Vi har ikke en såkalt tacofredag tradisjon her hjemme. Som regel lager vi taco en sjelden gang, men vi er veldig glad i tacokrydder så det bruker jeg mer enn gjerne i andre matretter. Tacokrydder er noe jeg liker å lage best selv med tanke på ingredienser. I krydderet man kjøper er det ofte mye sukker og salt, noe som er helt unødvendig. Å lage det selv er s u p e r enkelt og man kan lage det i større porsjoner slik at man har til senere anledninger.

Processed with VSCO with a5 preset

Det er ikke bare i tacoen at tacokrydder smaker digg. Her har jeg blandet sammen grønnsaker med tacokrydder og olivenolje. Smaker helt fantastisk etter en halvtime i stekeovnen. 

Men vil du ha det like enkelt som å kjøpe en tacopose på Rema1000 må du prøve ut denne her. Taco krydder fra Helios. Her snakker vi krydder som eksploderer i ganen. For en smak og for en herlig innholdsliste. Det er økologisk, fri fra tilsetningsstoffer og det kommer i en søt liten boks. Haha jeg er en sucker for pen innpakning og har ved flere anledninger kjøpt produkter basert på utseende. Don´t judge me… Så skal du lage tacos i kveld anbefaler jeg deg å få tak i denne boksen her! Jeg vet at de selger dem både på Life butikkene og på Coop Mega.

Processed with VSCO with a5 preset

Da ønsker jeg deg en nydelig fredag videre! Håper du har en fantastisk fin dag – god helg!💛

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.