Superenkel salat!

Heisann!💛

I dag deler jeg en kjapp og enkel oppskrift – nemlig en enkel og forfriskende salat. Helt perfekt som et tilbehør på middagsbordet nå som temperaturen stiger og sola titter frem. Denne passer supert til både kylling, fisk, grillmat og burger, ja nesten alt du måtte ønske!😉

Processed with VSCO with a5 preset

Trikset jeg bruker for å få denne salaten til å synge i smaksløkene og i fordøyelsen er å tilsette en liten teskje med eplecidereddik. Jeg bruker en økologisk variant fra Helios, helt uraffinert og naturlig.

Lurer du på hva eplecidereddik er og hvorfor du bør bruke det – les videre! 

  • Den er rik på mineraler, vitaminer og andre virkefulle aktive stoffer. Eddiksyre optimaliserer også energiproduksjon, hjelper å fordøye og forbrenne fett, karbohydrater og proteiner.
  • Den har anti-virus og anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. Det vil si at den kan bidra med å fjerne giftstoffer fra kroppen i en raskere hastighet.
  • Hjelper kroppen med å opprettholde riktig basisk pH-verdi som kan føre til en friskere kropp.
  • Bruk en liten del eplecidereddik og en liten del vann til å lage en toner som bidrar til bedre hud. (Hjelper mot kviser og urenheter).
  • Inneholder melkesyrebakterier som er alfa og omega for en sunn tarm! Og en sunn tarm betyr en frisk kropp!

Processed with VSCO with a5 preset

Anbefaler denne fra Helios! Et annet godt tips? Bland inn 1ts eplecidereddik med et stort glass vann hver morgen før du spiser frokost. 

Du trenger: 

1/2 bunt med rollo salat/ hjertesalat 

2 never spinat 

1 revet gulrot 

1 revet eple 

1ts eplecidereddik

Et dryss havsalt + sortpepper 

Revet Norvegia 

En god spiseskje olivenolje 

Slik gjør du: 

Finhakk salaten og spinaten og ha det i en stor bolle. Riv gulrøttene og eplet og ha det i bollen. Tilsett ost, salt, eplecidereddik og olivenolje. Bland alt godt sammen med hendene. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en nydelig kveld!💛

 

One thought on “Superenkel salat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.