Love yourself, like a lot

Lets get serious😉

Jeg var en av dem som måtte løpe en lang tur hvis jeg spiste en kanelbolle. Så full av skyldfølelse at du aner ikke. Skyldfølelse fordi jeg hadde bakt og spist to kanelboller. Jeg var “endelig” blitt tynn, men straffet meg selv fordi jeg koste meg med hjemmelaget bakst. Poenget er at det å elske seg selv ikke handler om utseende. Det handler om å godta seg selv på et helt annet nivå. Bli kjent med kroppen sin, tolke signalene og gi den god og sammensatt næring. Jeg har over årene vært i begge ender av skalaen. Enten for stor eller for liten. Da jeg var for stor tullet det jeg ofte bort med falsk selvtillit. På et annet tidspunkt var jeg altfor liten, og da nøt jeg oppmerksomheten det gav meg. Samme hva jeg syntes, bekreftelsen på at jeg var god nok fikk jeg jo fra andre.

La meg si det slik – lær det fra meg, dette er ikke måten å gjøre det på. Jeg har brukt flere år på å finne min balanse, og jeg håper at flere kan finne sin.

Jeg har endelig fått hodet ut av sanden og innsett at det å elske seg selv handler mer enn om bare utseende. Det er en utrolig digg bonus å ikke bære 15 kilo for mye, men til syvende og sist handler det om at jeg aldri og da mener jeg aldri tar valg på grunn av skyldfølelse.

Processed with VSCO with a5 preset

My dream come true 

Jeg trener fordi at jeg elsker kroppen min. Jeg trener fordi at jeg elsker barna mine og vil gi dem et eksempel på hva bevegelse og kosthold kan gjøre for kropp og sinn. Jeg trener for å føle meg fantastisk bra og full av energi.

Jeg velger å spise sunt fordi jeg respekterer at vi bare har en kropp. En kropp som skal bære oss gjennom livet. Jeg velger å spise sunt fordi det gir meg en fantastisk følelse av overskudd. Jeg spiser sunt fordi at jeg vet at kroppen trenger det.

Hvis du virkelig elsker kroppen din så vil du gi den det den fortjener. Å tro du meg, det er aldri en god tid for endring. Det eneste du kan gjøre er å velge deg selv her og nå. Ikke vent til i morgen, til den festen er over eller til mandag. Just freakin do it. Og man trenger ikke å være overvektig for å gjøre en endring. Jeg har også vært slank og usunn. Det handler som sagt ikke om u t s e e n d e. Det handler om å elske og tro at du fortjener det aller aller beste.

Alle har sine ting de er usikre på. Jeg vet om flere bloggere og “vanlige” folk som sikkert hadde hatt seriøse problemer med å godta egen kropp hadde de vært meg. Strekkmerker, magemuskler som ikke har grodd sammen, kviser og cellulitter – the list goes on fordi jeg er et stk vanlig menneske. Jeg har heldigvis tatt hodet ut av baken, smurt meg med selvtillit og kan med sikkerhet vite at det jeg gjør for hele mitt vesen er 100% riktig og mer viktig enn utseende noen gang vil bli.

Processed with VSCO with a5 preset

Fordi min venn – elsker du deg selv så vil du heller ikke kjenne behovet for å ordne, fikse og trikse på alt. Gi deg selv den oppmerksomheten du fortjener så skal du fort se at kroppen din spiller på lag og kommer i balanse. Da beveger både humøret og vektpila seg svært lite.

Så mitt tips til deg er – sett deg et mål – en ting av gangen. Det kan for eksempel være: “denne uka skal jeg kutte ned på chips. Også setter du en følelse etter målet ditt – hvordan vil jeg føle det når jeg har klart å kutte ned chips?

At annet mål kan være: Denne uka skal jeg trene 2 ganger. “hvordan vil kroppen min kjennes ut etter en uke med god bevegelse?”.

Vi er så inni hampen selvsentrete i dagens samfunn at jeg finner ikke ord. Å gjøre en livsstilsendring fordi at du vil se bedre ut er ikke nok. Det må komme innenfra. Du må kjenne at du vil det nok. Du må smøre deg med disiplin og stå på uansett hva. En digg bikinikropp er en bonus, men det kan ikke være grunnen. Da blir det en kortvarig endring, ikke en reise som skal vare livet ut.

Så ut med skyldfølelse, spis og tren fordi at du fortjener det. Aldri bruk mat og trening som straff.

I LOVE YOU!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.