Kirsebær smoothiebowl

God morgen!💛

1 mai er her og jeg regner med at de aller fleste av dere har fri. Her har vi akkurat spist en skikkelig helgefrokost og snart tar vi turen inn på hytta. Før vi drar tenkte jeg å dele en super næringsrik frokost med deg. Som du kanskje har fått med deg så elsker jeg å spise smoothies til frokost. En av grunnene til dette er at det er lekende lett å putte oppi alt av gode næringsstoffer og det gir kroppen et ordentlig morgenboost. Dagens smoothiebowl er rosa, iskald og kjempe god!

Processed with VSCO with a5 preset

I denne oppskriften finner du blant annet 00 yoghurt fra yoplait (veldig god, men metter svært litt pga det lave fettinnholdet). Det gjør at den passer best som en dessert eller som et tilskudd i mat som allerede har en god fettkilde i seg.

Du trenger: 

1 neve frosne bjørnebær 

1/2 avokado 

1 beger kirsebær yoghurt 

1ss linfrø 

1ss gresskarfrø 

1ts acai pulver (hvis du har) 

Til toppingen: 

1/2 banan 

1 dryss kanel 

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene i en god blender og miks godt sammen. Serveres med engang. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers vil jeg oppfordre deg til å tenke litt over at vi er i en ny måned. Personlig synes jeg at tiden går veldig fort og for meg er det viktig å sette seg ned å tenke litt over hva målene mine er for de kommende ukene. Har du noen trening / kosthold / personlige mål denne måneden? Et av mine mål er å tørre mer og fokusere på de tingene jeg vil oppnå uten å måtte unnskylde meg for andre. Hva er dine?

Ønsker deg en nydelig 1 mai!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.