Superenkel barnemiddag!

Heisann og god torsdag!💛

Andre som går rundt med tidenes mandagsfølelse i dag? Heldigvis er det torsdag og helgen er rett rundt hjørnet. Jeg elsker hverdag og rutiner, men akkurat nå ser jeg frem til en “normal” helg her hjemme. Fredag og lørdag med de jeg liker aller best. På søndag står jeg på stand på Tau scene sitt vårmarked, så hvis du bor i Stavanger og omegn må du gjerne ta turen innom! Jeg selger både min gylne gurkemeieblend og litt diverse sunne smaksprøver.

Processed with VSCO with a5 preset

I dag deler jeg en superrask oppskrift som passer perfekt på travle ettermiddager. Lasse holder på å skrive bachelor i disse dager + 100% jobb utenom, så jeg er titt og ofte alene med barna om ettermiddagen. Da er det helt fantastisk å ha noe kjapt og lettvint tilgjengelig og særlig kjekt er det hvis maten både smaker digg og er sunn.

Processed with VSCO with a5 preset

Som du sikkert har fått med deg så liker jeg Lofoten sine produkter svært bra. De er som regel uten gluten og melk + innholdslista er næringsrik og kort. Dagens middag består av familiens fiskekaker og potetstappe. I de aller fleste tilfeller er mine barn fornøyd med dette, men som den grønnsaksfrelste personen jeg er så lurer jeg inn litt gulrøtter i potetstappen. Så vet jeg at de får i seg grønt til middag og.

Du trenger: 

1 pakke familiens fiskekaker 

2 store poteter 

2 gulrøtter 

1dl helmelk 

1-2 ss ekte smør 

Pepper 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Start med å skrelle poteter og gulrøtter. Skjær de opp i mindre biter for å redusere koketiden noe. La de småkoke i ca 25 minutter.

Mens potetene koker kan du finne frem fiskekakene å steke disse.

Når grønnsakene er ferdige kan du tilsette melk, smør og pepper. Bruk en stavmikser for en fin stappe eller bruk en moser for en grov stappe.

Server gjerne med en frisk salat og rømme til.

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en nydelig dag!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.