Frosne sjokolade pinner

H A P P Y F R I D A Y! 

Etter at jeg delte de frosne sjokoladepinnene jeg lagde i går fikk jeg flere spørsmål angående oppskrift. Jeg skal ikke gjøre meg vanskelig – her får du en superdigg (og sukkerfri) oppskrift som du kan storkose deg med i helgen!

Processed with VSCO with a5 preset

Isen minner meg om mars is, japp is og/ eller muligens snickers is. Det er en herlig kombinasjon av sjokolade, nøtter og en liten anelse kremaktig konsistens. Jeg har allerede spist opp halvparten (gikk en del unna når jeg tok bildene nå nettopp)…. Men lager du dessert med ingredienser som ekte sjokoladepulver, nøtter og sunt fett er det like greit å hive innpå😉

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

2ss nøttesmør (peanøttsmør / mandelsmør / hasselnøttsmør 

1,5dl kremfløte 

3ss fiber sirup clear 

2ts ekte kakaopulver

3 dråper stevia vanilje 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene i en gryte og varm opp til du når kokepunktet. NB: Må ikke koke. Bland inn peanøtter. Ha miksen over i en form (gjerne med bakepapir) og sett det rett i fryseren. La det stå i minst 2 timer før du smaker. Jeg skjærte isen opp i stykker og går regelmessig og forsyner meg😉

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers er fredagsfeelingen på plass – jeg vasket faktisk huset i går (små gleder) så nå skal jeg nyte en kopp kaffe mens jeg ser på snøværet. For her på mine kanter snør det faktisk i dag. Det er 1 grad og det snør. Ferdig snakka. GOD HELG!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.