Sunn fast food!

Heisann og god mandag!💛

I dag deler jeg en kjempegod og enkel middagsoppskrift med deg. Det var ikke denne middagen jeg tenkte å dele i utgangspunktet, men når butikken ikke har alt du trenger og du har en 4 åring som er tissetrengt da må man rett og slett ta ting litt på sparket. I dagens oppskrift finner du en ingrediens vi liker å bruke ofte, nemlig fiskeburger. Kjøper du en fiskeburger med høyt innhold av fisk kan du med trygghet vite at du har fått i deg 1 av 3 fiskemiddager i uken. Det som er ekstra digg med fiskeburger er at du fint kan kombinere den med ulike tilbehør.

Processed with VSCO with a5 preset

I dag ble det en klassisk burger med pommes frittes, men sjekk ut denne her med en deilig avokadokrem og salat til.

Mine barn elsker pommes frittes og når jeg bruker det som tilbehør på middagsbordet er de fornøyd uansett. Det som er så fint med å lage pommes frittes selv er at du vet akkurat hva som går oppi av ingredienser. Å du? Det er utrolig enkelt å lage! Dagens valg falt på søtpotet og den poteten smaker helt fantastisk etter en runde i stekeovnen. For best resultat liker jeg best å skjære dem opp i smale stenger. Da steker de fortere og man ender opp med et sprøere resultat. Man kan også lage potetbåter, men da må du gjerne regne med ekstra steketid.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

1 pakke fiskeburgere 

1 stor søtpotet

1 grønn salat 

Ønsker du dressing: 

3ss creme fraiche + 1 hvitløksfedd + salt & pepper 

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 200 grader. Skjær søtpoteten opp i tynne strimler. Ha dem over i en bolle og bland inn olivenolje, pepper og et lite dryss salt. Fordel stengene på et stekebrett og stek i ca 25 minutter til søtpoteten er gjennomstekt og sprø. 

Mens søtpoteten steker kan du tilberede fiskeburgeren som anvist på pakken. 

Miks sammen en grønn salat (spinat, agurk, rødløk, hjertesalat, tomat, en klunk olje, salt og pepper). Du kan gjerne servere denne retten sammen med litt lettlaget hvitløksdressing. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott kveld!💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.