Superenkel chiapudding

Heisann og god torsdag!ūüíõ

I kveld deler jeg en av mine favoritt oppskrifter. Chiapudding er helt fantastisk hvis du √łnsker en lettvint og n√¶ringsrik frokost. Du kan tilsette det du vil av smaksforsterkere som for eksempel yogurt eller mango. Chiapudding i seg selv kan v√¶re kjedelig p√• smak s√• her er det bare fantasien som setter grenser.

Processed with VSCO with a5 preset

Lager du chiapudding trenger den ikke mer enn 1 time i kj√łleskapet f√łr den er klar. Skal du ha den med p√• jobb er det gjerne lurt √• lage den kvelden f√łr. I min chiapudding tilsetter jeg gjerne litt gresk yoghurt (med kokossmak) for en s√łtere gr√łt og jeg liker topping som n√łtter, mandler og kanel. Som sagt passer chiapudding perfekt til frokost, men den fungerer ypperlig som et mellomm√•ltid, dessert eller kveldsm√•ltid.

Du trenger: 

2dl plantemelk (havre, mandel, kokos) 

3ss chiafr√ł¬†

Processed with VSCO with a5 preset

Du kan for eksempel tilsette: 

1ss gresk yoghurt med kokossmak 

1ss l√łnnesirup

1ss fibersirup 

2 dråper stevia vanilje 

1ts gyllen gurkemeieblend

Topping: 

N√łtter

Musli 

Kanel 

Syltet√ły¬†

Mangopure (frossen mango som er kj√łrt i stavmikseren)¬†

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gj√łr du:¬†

Bland chiafr√ł, plantemelk og det du m√•tte √łnske av s√łtning i en blender. (Jeg foretrekker √• blande det ut i en blender slik at fr√łene ikke klumper seg). Sett puddingen kald i kj√łleskapet til den oppn√•r en tykk konsistens. Toppes med det du m√•tte √łnske.¬†

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en flott kveld!ūüíõ

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.