Nugatti uten sukker

Heisann og god tirsdag!đź’›

Andre som føler at vi er i midten av uka? Haha noen som gleder seg veldig til 17 mai her! I dag deler jeg en superrask oppskrift som du kommer til ĂĄ digge! Eller, hvis du liker nugatti kommer du garantert til ĂĄ like denne her. Tror jeg… Skal ærlig innrømme at jeg ikke har smakt nugatti siden barneskolen, men da jeg smakte dette ringte nostalgi klokkene som bare det. SĂĄ en likhet i smaken er det uansett!

Processed with VSCO with a5 preset

Det som er ekstra fint med denne oppskriften er at den er naturlig og fri fra raffinert sukker. Vanlig nugatti inneholder mye unødvendige ingredienser og masse sukker sĂĄ her kan det være kult ĂĄ bytte litt! Du trenger kun 3 ingredienser, et glass og en spiseskje. Easy peasy – dvs hvis du kjøper hasselnøttsmøret. Du kan gjerne lage det selv, men da mĂĄ du beregne noe ekstra tid!

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

2 store ss hasselnøttsmør 

1ts ekte kakaopulver 

1 – 2 ss lønnesirup eller 3 drĂĄper stevia vanilje for helt supersukkerfritt (du kan sikkert bruke 1 – 2 ss fibersirup gold hvis du ønsker det)

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Ha hasselnøttsmør, din valgte søtning og kakaopulver i et glass/ kopp. Rør det veldig godt sammen med en stor skje. Smør på skiva, ha i smoothien, ha over yoghurten, spis rett fra glasset eller finn på din egen vri! 

Processed with VSCO with a5 preset

Kos deg og ha en strĂĄlende kveld!đź’›

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.