Sukkerfrie sjokolade cookies!

Heisann og god onsdag!💛

Håper dagen din er fin så langt! Her har jeg en utrolig digg og effektiv dag så langt – elsker når motivasjonen er på tipp topp! I dag deler jeg en rask cookie oppskrift! Cookies er en av mine aller beste favoritt snacks å spise. Jeg har alltid en liten krukke med cookies tilgjengelig – til for eksempel kaffen eller som en ettermiddagssnack. Vil du se nærmere på hvordan jeg lager dem kan du sjekke ut denne YouTube videoen her.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

80g Sukrin gold 

100g smeltet smør eller kokosolje 

1 egg 

60g speltmel 

70g mandelmel 

(eller 140g speltmel) 

50g mørk sjokolade evt. sukkerfri sjokolade 

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 180 grader. 

Pisk sammen Sukrin gold, egg og smør til en jevn og fin masse. Tilsett mel og rør det godt inn. Miks inn finhakket sjokolade helt til slutt. Sett deigen i kjøleskapet i minst 5 minutter før du lager små cookies. 

Plasser dem midt i ovnen og stek dem i 10 – 12 minutter. Cookiene er ganske myke når de er ferdige og trenger å avkjøles noe før de blir sprø. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en fantastisk fin onsdag!💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.