Super lettvint næringsbolle

Hallo fine deg og god mandag!💛

Håper mandagen din er kjempefin så langt! Her har vi akkurat kommet hjem fra barnebursdag og nå ligger begge barna og synger og traller i sengene sine. Helt fantastisk å kunne sitte på kjøkkenet uten å måtte springe opp og ned. Jeg venter på at Lasse skal komme hjem fra Porsgrunn, og jeg kan tenke meg en som er glad for at 3 år med skole er ferdig. I dag vil jeg dele en oppskrift som jeg lager relativt ofte her hjemme. Jeg elsker såkalte næringsboller med masse herlige ingredienser som booster energinivået og gir glød til huden.

Som regel spiser jeg aldri den samme næringsbollen, jeg bruker de ingrediensene jeg har tilgjengelig. Og akkurat det er ganske fint med denne her – du kan bruke det du foretrekker. Legg til eller bytt ut matvarer som passer deg.

Processed with VSCO with a5 preset

I denne skåla finner du blant annet tunfisk – en fisk du enten elsker eller hater. Jeg har egentlig aldri spist særlig mye av det, men i det siste har jeg blitt helt hekta. Bruker du tunfisk kan jeg anbefale deg å kjøpe den med renest innholdsliste – dvs fisk og olje.

Du trenger: 

1 boks hermetisert tunfisk 

2 egg 

1 neve spinat 

1/4 boks fetaost 

1/2 avokado 

1ss linfrø 

1ss chiafrø 

Slik gjør du: 

Ha litt rapsolje i en stekepanne og knekk oppi 2 egg. La de stivne litt før du rører dem lett sammen. Ha spinat i stekepannen og stek videre til alt er godt blandet sammen. Sett til siden. 

Finn frem en bolle og ha over egg og spinat miksen, avokadoen, fetaosten og tunfisken. Strø over linfrø og chiafrø. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en nydelig kveld videre!💛

One thought on “Super lettvint næringsbolle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.