Italia 🇮🇹

 

Heisann fine deg!❤️

Nå er det jammen meg en stund siden jeg har oppdatert her inne og mye av det skyldes ferie, ferie og atter ferie. Å legge jobb litt til siden har vært utrolig herlig og jeg nyter feriedagene sammen med gjengen min. Som jeg har sagt før vil jeg selvsagt holde dere oppdatert med litt bilder og lignende underveis. Kanskje kommer det litt italiensk inspirert matlaging også etterhvert😉

Processed with VSCO with a5 presetI Assisi

Ferien startet med en lang reiserute (begge flyturene var forsinket og det ble en del ventetid). Heldigvis har vi to barn som virkelig vet å imponere når det gjelder. Flyturene gikk som smurt + vannkoppene til Klara slapp fint gjennom hele Europa🤞🏻🤓

Processed with VSCO with a5 presetNå nyter vi en balanse mellom badebasseng og sightseeing. Litt av hvert – og noe som passer for alle. I slutten av uka går turen videre til Roma og da blir det mat og kultur som står i sentrum.

Processed with VSCO with a5 preset

Masse deilig mat 

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du har en flott start på uken din❤️

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.