Italiensk pølsesalat

God morgen fine deg og god torsdag!❤️

I skrivende stund sitter jeg med verdens største kaffekopp på terassen og nyter morgentimene i fred og ro mens kidsa ser film på iPaden. Noen ganger er det ekstra digg med en liten timeout, særlig når de små apekattene holder fest halve natten. Og hver gang det skjer sverger jeg på at barn? Det er vi ferdige med😂👌🏻 Andre som kjenner seg igjen? Det er som at hele spedbarnstiden ruller over netthinnen hver gang barna mine nekter å sove. Like give mommy a break!😂

Processed with VSCO with a5 preset

Uansett! I dag deler jeg en superenkel og utrolig god salat med deg! I går lagde vi middag her hjemme og gjett om vi koste oss med herlige smaker! Italiensk pølse, gresk yoghurt og gode krydre. Nam! Oppskriften er satt sammen av enkle ingredienser, eneste du kanskje bytter ut er den italienske pølsen. 

Jeg vet man kan få tak i god italiensk pølse i Norge, men da må man gjerne besøke en slakter eller lignende. Foretrekker du å gå på butikken kan jeg anbefale kvalitetspølser som for eksempel idsøe (flere slaktere leverer lokalt til butikker). Uansett hva du velger pass på at kjøttinnholdet er relativt høyt.

Du trenger:

1 pakke ruccola

1 pakke mix salat

1 boks cherrytomater

1 rødløk 

1 avokado 

3 store pølser 

Revet parmesan 

1 liten pakke pasta (vi brukte linsepasta)

Til dressingen:

3ss gresk yoghurt naturell

1 – 2 fedd hvitløk 

3ss olivenolje 

2ts kvernet rosmarin/ dill

Salt & pepper 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du:

Start med å dele opp og steke pølsene. Sett dem til siden. Kok opp pastaen.

Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle.

Miks sammen ingrediensene til dressingen i en skål og bland inn i salaten. Ha pølsene over salaten og server pastaen ved siden av eller bland inn den også. Riv gjerne over litt parmesan!

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fantastisk flott dag!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.