Sightseeing with kids

God kveld til deg❤️

Akkurat nå ligger jeg i sengen inne hos kidsa fordi jeg rett og slett ikke orker at de griner. De sovner fortere når jeg ligger i rommet så da blir det slik. Ferie er ikke tid for rutiner og stress så da tar vi ting litt på sparket.

Processed with VSCO with a5 presetI dag har dagen gått til kulturopplevelser og sightseeing. Jeg elsker å oppleve nye ting når vi reiser og blir fort lei av strandliv 24/7. Å dele det å reise og se nye ting med barna mine er noe jeg virkelig setter pris på og ønsker at de og skal ha glede av. Vi kjører på og tenker at det å reise med barn er ingen hindring.

Processed with VSCO with a5 preset

På dagens agenda stod både Todi og Monte Castello og alt i alt var det en vellykket dag med masse kjekt. Trikset er (særlig i varmen) å legge inn masse pauser på diverse kafeer og kjenne etter når det blir for mye.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi var lenge usikre på om vi skulle ha med en eller to vogner (vurderte søskenvogn), men nå er vi utrolig glade for at vi valgte to separate traller. Det kan virkelig anbefales hvis du reiser med to barn som trenger vogn. Selv om Ulrik er 4 år er behovet for vogn tilstede nesten hver eneste gang vi er ute på noe.

Processed with VSCO with a5 presetNå venter 3 dager til her i Fratta før vi reiser videre til Roma. De nestene dagene skal tilbringes i sus og dus ved bassenget.💦💦

Processed with VSCO with a5 presetHa en nydelig kveld!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.