Roma, sightseeing og vannkopper

Hei og god mandag!❤️

Håper du har en nydelig start på årets første sommeruke!☀️ Som planlagt er vi nå i Roma og dagen i dag har gått til kultur og sightseeing. Vi ble enige om at jeg skulle ta med Klara ut slik at Ulrik og Lasse kunne slappe av i leiligheten. Vi har leid en super Airbnb leilighet (noe som passer fint nå som Ulrik kommer seg fra vannkoppene).

Processed with VSCO with a5 preset

Som sagt har Klara allerede hatt vannkopper og vi visste at vi tok en risiko ved å reise mtp at Ulrik enda ikke hadde hatt utbrudd. I god positiv tro tenkte vi begge at hvis vannkoppene kom ville det være etter hjemreisen og gjerne i liten grad. Jeg hadde aldri trodd at Ulrik kom til å få verdens største utbrudd av vannkopper. Her snakker vi sikkert tusen prikker og mammahjerte verker. Det er utrolig vanskelig å innse at vi kunne vært hjemme nå, i trygge og kjente omgivelser. Men jeg prøver så godt jeg kan å ikke grave meg ned i dårlig samvittighet. Det gjør ingen godt – og man føler seg rett og slett dårlig av det.

Processed with VSCO with a5 presetHeldigvis er Ulrik på bedringens vei, legen har sett på ham og alt er i orden. Takk Gud for god helse, god forsikring og for at ting ordner seg.

107E6E73-A85A-4A7A-A59D-4B177180BAFA.jpegJeg elsker Roma og gleder meg til å vise både Lasse og Ulrik mine favorittsteder! Trevi fontenen, Piazza del Poppplo og alle små, bortgjemte og koselige kafeer så langt øye kan se.

66A105CB-5B4D-44E4-A60C-9A9067BB050E.jpeg

Noen ganger går ikke ting helt som planlagt. Det viktigste i slike situasjoner er å slippe kontrollen og tenke at alt løser seg på de mest utrolige måter. Yes, det er lettere sagt enn gjort. I know. Når mine barn våkner annenhver time gjennom hele natten med kløe, hyling og sutring vil også jeg gråte, skrike og rømme huset. Men når man får litt perspektiv (gjerne om morgenen etter en stor kopp kaffe er det ofte lettere å se hva som virkelig teller).

6DA212BF-5FCF-40E5-AC27-D4AF53B152A3.jpegUansett, vi tar denne uken som den kommer. Vi er i Roma, vi har det godt, vi er friske og vi har norsk pass – mer kan man ikke be om😂❤️

951A4065-1B81-463F-8957-0686F5986C13.jpegHa en fantastisk flott kveld!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.