Vår fredag 🐬

Hei og god fredag!❤️

Vi startet dagen med en aldri så liten kjøretur langs kysten. Me, myself and I fant en fristende amusement park en liten halvtime fra hotellet og tenkte at det måtte være midt i blinken for en norsk familie på 4.

Processed with VSCO with a5 preset

Aldri før har vi opplevd at barna våre blir bilsyke, men 40 grader og helt håpløse veier + bakovervendt barnestol sendte Klara over grensen😂  Et lite pitstop langs veien, en pakke våtservietter og et klesskift senere satte vi kursen videre mot målet. Heldigvis hadde jeg med en UV drakt så hun slapp å gå i bleie resten av dagen.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Parken passet perfekt – flere show i skyggen, karuseller og en dinosaurpark inne i et avkjølt område. Rundt hele parken fantes det et stort badeland (helt fantastisk), men vi fant ut at skeptiske italienere + vannkopper ikke passer særlig bra sammen. Strandbesøk var planen, men vi fant ut at varmen ikke var verdt det. Her er det hetebølge og det kjennes!

Etter mye om og men har vi endelig fått en legeerklæring som sier at vi kan fly hjem. Det måtte en norsk lege til – her er legene utrolig strenge og vi har hatt noen runder med helsevesenet her nede. Flere sykehus ville ikke ta oss i mot og tilslutt måtte hotelleieren ta oss med til sin private lege. Heller ikke han ville skrive ut en erklæring og jeg kjente at panikken for å ikke fly hjem i nærmeste fremtid satt inn.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Heldigvis har det ordnet seg og vi får fly hjem i løpet av morgendagen. Gledings til norsk mat, hus og hjem ❤️

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du har en nydelig start på helgen din!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.