Ting jeg elsker fredag!

God morgen og god søndag fine deg!💛

Etter en lang uke med å pakke ut, være alene med kidsa og komme inn i normale rutiner igjen er jeg klar for å dele mine ukesfavoritter med deg! Lovlig sent – I know, men bedre sent enn aldri. Ukens favoritter består blant annet av produkter jeg bruker daglig og et og annet nytt produkt som jeg har fått sansen for.

Proteinrik Kesam med vanilje: 

Denne uken var det flere nye produkter i butikkhyllen og jeg testet ut en ny og proteinrik kesamyoghurt fra Tine. Kesam vanilje innholder hele 16 gram protein per beger og er et enkelt mellommåltid du kan ta med på farten. Produktet har en deilig smak av vanilje og en digg konsistens. Den har også lavt innhold av sukker og sammenlignet med andre “vanlige” produkter er den et godt alternativ. Fettinnholdet er svært lite (noe jeg personlig ikke er særlig fan av). Derfor tilsatte jeg en god klatt peanøttsmør, mandler, valnøtter og 1ss chiafrø for et komplett og sammensatt måltid. For en god metthetsfølelse trenger jeg fett i maten. Denne kesamen er også fri fra laktose!

AABBB851-0980-4C82-867F-7614C0A7F4C5.JPG

Hair wrap i mikrofiber: 

Jeg får ofte spørsmål angående håret mitt og i dag tenkte jeg å dele noen av mine hårtriks med deg. For det første vasker jeg håret maks 2 ganger per uke. De dagene jeg føler at håret mitt er ekstra skittent (etter trening for eksempel) fletter jeg håret slik at jeg unngår å vaske det. For meg fungerer det utrolig bra og etter jeg startet med dette har jeg så og si aldri fett hår. Bruker selvsagt tørrsjampo innimellom. Jeg vasker håret med head&shoulders og avslutter med en liten klatt fudgesjampo for blondt hår. Ellers føner jeg og styler håret de dagene jeg vasker det. Før jeg skyller ut balsamen setter jeg vannet på isende kaldt. Det er utrolig ubehagelig, men helt fantastisk etterpå. Både kropp og hår har veldig godt av dette!

3BB83020-D094-430F-BB3E-E1EBE66F13FC.JPG

Er du en av dem som pleier å surre et håndkle rundt hodet som en turban i det du tråkker ut av dusjen? Vel det pleide jeg også helt til jeg lærte at det er noe av det verste du kan gjøre mot håret ditt. Håret er på sitt svakeste når det er vått og tørker du det med vanlig håndkle vil du bare gjøre det svakere. Mitt tips til deg er å pakke håret inn i et mikrofiberhåndkle. Dette er mye mer skånsomt mot håret ditt! Jeg kjøper billige og gode hairwraps i butikken Normal.

MCT olje: 

MCT olje er et av de produktene jeg bruker daglig. Hver morgen før trening har jeg 1ts mct olje i kaffen min for ekstra energi. Mct olje er ren energi som ikke påvirker blodsukkeret og består av mellomlange fettsyrer fra kokosolje som fordøyes lett. Den er helt smaksnøytral og passer derfor perfekt i for eksempel kaffe eller smoothie. Jeg faster som sagt hver morgen og spiser ikke før jeg trener. For meg passer det perfekt å få en god dose rask energi før jeg starter dagen. Fettinnholdet gjør også at jeg holder meg stabil langt utover morgentimene.

Flere er uenige om hvordan mct olje bør og kan brukes i kostholdet. Man bør sette seg inn i hva det er og hvordan det brukes før man velger å bruke det. Jeg kan med trygghet si at det fungerer for meg – men når det er sagt har jeg et kosthold som er fattig på raske karbohydrater. Spiser du mye mat med stivelse (pasta, poteter, ris, lyst brød, bakst og sukker) vil jeg ikke anbefale deg å bruke fett som mct olje og kokosolje.

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal vi straks avgårde på museum før vi skal feire Klara sin 2 års dag senere! Ønsker deg en flott dag!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.