Omelett med brokkolispirer

Heisann fine deg!💛

Her skinner sola og jeg er så glad for det norske sommerværet. Kanskje ikke like varmt som i syden, men likevel. Sommer er sommer og det er alltid gøy. I dag deler jeg en oppskrift som jeg bruker relativt ofte. Omelett er en kjær favoritt og jeg elsker å spise omelett til både frokost, lunsj og middag. Det passer perfekt hvis du ikke orker å lage en stor middag eller hvis du vil ha en lett lunsj i matpakken. Lager du den kvelden før kan du fint legge den i en matboks og ta den med deg på jobb eller skole.

9AA62FC2-3B48-4AFC-8A2B-F6258F9C2E30.JPG

Jeg digger å fylle omeletten med både ost, kyllingpålegg, grønnsaker og krydder. Variasjonene er flere og her kan du eksperimentere med det du liker best!

I dag tipser jeg om brokkolispirer – et fantastisk tilskudd i kostholdet. Brokkolispirer er stappfulle av næring og har utrolig mange helsefordeler. Blant annet kan jeg nevne at brokkolispirer inspirerer til et bedre tarmmiljø, de beskytter kroppen mot oksidativ skade og de styrker immunforsvaret. De anses som en komplett matkilde da de innholder alle de essensielle aminosyrene. Altså – her er det bare å hive innpå! De er også fantastiske å tilsette i smoothien.

15E47A01-4020-4D53-B374-85686E8F1D89.JPG

Du trenger: 

3 egg 

1dl melk / vann

Salt & pepper

En neve brokkolispirer  

Tilbehør som ost, skinke, spinat, agurk, paprika 

Slik gjør du: 

Pisk sammen egg, melk/ vann, salt og pepper. Ha litt smør i en stekepanne og hell eggemiksen over i pannen. Mitt triks er å bruke en slikkepott rundt omeletten under hele steketiden og vippe pannen frem og tilbake slik at alt fordeler seg jevnt. 

Når omeletten begynner å fastne kan du ha over brokkolispirer, spinat, ost og eventuelt skinke. Skru ned varmen noe før du bretter den ene siden over den andre. Serveres straks eller settes til avkjøling. 

E22010DE-2111-43EE-B321-7CB02F961772.JPG

Ønsker deg en nydelig torsdag videre!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.