Sukkerfri musli!

Heisann!💛

I dag skal jeg dele en aldri så liten sukkerfri oppskrift med deg. Altså – å toppe smoothiebollen med noe deilig crunch er aldri feil og i dag viser jeg deg hvordan du enkelt lager et glass med sukkerfri musli. Enkelt, sunt og utrolig greit – du sparer deg for et hav av sukker som tilsettes i muslien du kjøper i butikken. Ferdigprodukter som frokostblanding og musli er dessverre (nesten alltid) tilsatt utrolig masse sukker. Helt greit en gang i blant, men å starte dagen med en stor dose sukker er ikke lurt.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker du å kjøpe musli kan jeg tipse om Berit Nordstrand sin miks. Den er laget av gode råvarer og inneholder mye mindre sukker enn de vanligste variantene.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

2 never mandler 

2ss sesamfrø 

2ss revet kokos 

2ss havregryn 

1ts ceylon kanel 

Et dryss havsalt 

2ss fibersirup 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 200 grader og finn frem et stekebrett med bakepapir. Bland alle ingrediensene godt sammen og fordel på stekebrettet. Stek det i ca 6 minutter (følg med så det ikke brenner seg) og la det avkjøle seg noe før du knekker det opp med hendene og har det over i et glass. Ps. Ønsker du mer musli kan du gjerne doble oppskriften. 

Processed with VSCO with a5 preset

Da skal jeg nyte stillheten her i huset og ta meg en stor kopp te og litt mørk sjokolade! En fin og herlig måte å nyte hverdagen på! God kveld💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.