10 ting som blir digg denne høsten

Hei!💛

Plutselig er vi i midten av august måned og jeg sa nettopp til Lasse at det er helt utrolig å tenke på at for to måneder siden pakket vi koffertene å dro til Italia. Nå skal du se at vi snart lager Halloween inspirerte muffins og knasker på pepperkaker hele gjengen. Men før den tid vil jeg dele mine 10 ting som jeg ser frem til denne høsten. Selv om høsten byr på regn, vind og varmere klær er den jammen meg fin også.

IMG_2598.JPG

Downton Abbey: 

Opp med hånden hvis du er fan av den britiske serien Downton Abbey! Etter min mening er dette verdens beste serie og jeg får nesten tårer i øynene når jeg tenker på at serien skal fortsette på filmlerretet denne høsten. Vi snakker lukussal, rødvin og hele pakka når denne jenta skal på kino i september. Downton Abbey har en egen plass i hjertet mitt – en serie jeg startet å se da jeg hadde en tung periode i livet. Ah som jeg gleder meg til denne filmen! Holder fingrene krysset for høstvær denne kvelden.

IMG_2591.jpg

Lys, te og gode drikker: 

Som alle andre kvinner i det norske land (regner jeg med) ser jeg frem til mørkere kvelder med duftlys i stuen. Så fort september er her skal lysestakene frem å lage stemning i huset. Personlig elsker jeg lys fra IKEA og de har faktisk utrolig gode duftlys til en rimelig penge hvis du som meg bruker en del lys i løpet av høsten. Ser at flere butikker tar en del penger for duftlys og da må jeg ærlig innrømme at jeg blir litt gnien. Så her blir det en aldri så liten storhandel på IKEA før høsten slår inn. En annen greie som er herlig med høsten? Te og varme drikker. Jeg elsker å drikke te og gurkemeielatte og denne høsten blir intet unntak.

5F6CD8B5-9893-4482-978B-631E50090CA0.JPG

Strikkeklær: 

Ok så har jeg en fantastisk flink svigermor som elsker å strikke. Ganske grei match når halve klesskapet mitt består av store strikkegensere som passer perfekt om høsten. På ønskelisten? Crocus cardigan fra Camilla Pihl. Høst + oversizede plagg? Helt i min gate – jeg elsker å pakke meg inn i gode og varme plagg og jeg ser faktisk frem til litt kaldere temperaturer slik at strikkeklærne får luftet seg.

Bryllupsdag: 

Her er det straks tid for å feire 6 års bryllupsdag og i år tenker jeg at vi booker et par besteforeldre og tar en helaften med overnatting. De siste 4 årene har stort sett handlet om babyer, amming, bleier og kaos så det skal bli herlig å ta en bryllupsfeiring uten å stresse med tid og rutiner.

Skumring: 

Det tidspunktet når det nærmer seg november og det er mørkt når du går ut om morgenen og det blir mørkt igjen klokken 16? Elsker det. Når mørketiden starter om høsten får jeg en skikkelig god stemning og da vet jeg at det nærmer seg adventstid og jul – min absolutte favorittid gjennom året. Da er det dags for teppe i sofaen, mørk sjokolade og koselige filmer hver eneste lørdag. Ah innetid – jeg trives aller best hjemme og når høsten herjer ute har du verdens beste unnskylding for å krype under teppet i verdens mest komfortable pysjamas.

Processed with VSCO with a5 preset

Halloween: 

Skumle kaker og gresskarsuppe? Halloween er en av de dagene jeg liker best i året. Ikke helt sikkert på hvorfor, men tror det handler om fargene og høststemningen Halloween gir. Her jeg bor feirer stort sett hele gaten Halloween og flere av naboene pynter huset og tar den helt ut.

B0009D3D-E6DD-40C6-8534-5221BEA55074.JPG

Processed with VSCO with a5 preset

Høstmat: 

Det er ikke til å stikke under en stein at jeg elsker mat og høstmat er skikkelig digg! Supper, gryter og herlig sesongmat er noe av det beste som finnes med denne årstiden. I fjor eksperimenterte jeg mye med gresskar og jeg skal virkelig fortsette med det i år også.

Julekalender:

Hver høst starter planleggingen av årets julekalender (dvs etter jeg fikk barn) og hvert år er det like stas. I år som i fjor pakker jeg inn 24 presanger – 12 til hver. Julekalendere har alltid fått mye med og motgang og jeg vet at flere velger såkalte aktivitetskalendere og lignende. For oss fungerer det med en variasjon og jeg liker å mikse det opp med både pakker og aktiviteter. For meg gir det utrolig mye å kunne planlegge kalenderen og velge ut både sløyfer og papir så her har julekalenderen kommet for å bli. Å husk – man trenger ikke å bruke et hav av penger på kalenderen. For et stund tilbake kjøpte jeg masse fine truser på 70% avslag og de kommer til å bli poppis i kalenderen.

downloadImage.JPG

Juleshopping: 

Ok så elsker jeg å organisere og planlegge – særlig før jul. Å handle gaver er noe av det beste jeg vet. Tror faktisk jeg gleder meg mer til å gi bort gaver til jul enn å få gaver selv. I de siste årene har vi planlagt julegavehandelen slik at vi voksne kan gå uten kidsa. Vi pleier å ta det som en slags datenight og passer på å kose oss med både mat og kaffepauser underveis. Gjør handelen til noe gøy så slipper du alt stresset som gjerne følger med den o´store julehandelen.

1FC2D6BD-8ABF-44DD-A0E0-D6FA367D4880.JPG

10A64D45-BDB8-4D14-B37E-6449BA7A40C2.JPG

Mer yoga:

Nå er det så lenge siden jeg har drevet med yoga og jeg ser frem til å starte opp igjen. Jeg kjenner på kroppen at det skal bli deilig å innføre gode og kjente øvelser igjen og yoga gjør meg rett og slett lettere til sinns. Jeg er så heldig å trene på et senter hvor Yoga er en del av timeplanen så her er det bare å booke inn timene og kjøre på. Å variere treningen er så utrolig viktig og jeg kan med sikkerhet si at jeg gleder meg til å bøye og tøye.

F19EA82C-C177-4338-AAF6-826AE04422B7.JPG

Er det noe du gleder til ekstra mye til denne høsten?💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.