5 kjappe uke 34!

Heisann og god mandag fine deg!💛

I dag deler jeg 5 kjappe matretter du kan lage denne uken! Jeg elsker når ting går kjapt og jeg vet at flere av dere er tilbake i jobb + hverdag så her er det bare å finne inspirasjon! Her merkes mandagen godt og jeg gleder meg til dagene fremover. Hverdag er det beste som finnes og er det en person som setter pris på gode rutiner så er det meg. Her har du 5 sunne retter du lett kan lage i løpet av uken!

SUPERLETTVINT NÆRINGSBOLLE, OPPSKRIFT HER

Processed with VSCO with a5 preset

SUNNERE FASTFOOD, OPPSKRIFT HER

Processed with VSCO with a5 preset

IS MED FROSNE BÆR OG AVOKADO, OPPSKRIFT HER

Processed with VSCO with a5 preset

FRISTENDE DADDELBOMBER, OPPSKRIFT HER

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SUPERENKEL BARNEMIDDAG, OPPSKRIFT HER

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du kan finne litt kjekke tips til hva du/ dere kan spise denne uken! Ønsker deg en herlig mandagskveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.