5 kjappe mattips uke 35!

God mandag fine deg!💛

Her skinner sommersola som aldri før og jeg må ærlig innrømme at jeg elsker det! Når sensommeren blir lang er det ekstra fint å nyte høstværet når det slår inn. Her i mitt distrikt er det ofte høst / vår året rundt så jeg tar gjerne til takke med sol og sommer litt til. I dag deler jeg 5 fine oppskrifter du enkelt kan lage ila uken.

SUKKERFRI MUSLI, OPPSKRIFT her.

RED CURRY KYLLINGSUPPE, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a6 preset

BANANKAKE, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

STEKTE FISKEBOLLER I TOMATSAUS, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

HONNINGGLASERT KYLLINGSALAT, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du kan ta med deg noe enkle mattips denne uken! Ha en flott kveld videre!💛

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.