Lavkarbo + glutenfrie pannekaker!

Heisann fine deg!💛

Da kom plutselig regnet og nå føler jeg siste rest av sommeren er over. På søndag er det 1 september og jeg har på følelsen av at høstværet setter inn for fullt i disse dager. Litt godt er det og – men sommer og sol? Det er det fint lite som slår. I dag titter jeg innom med en kjempegod oppskrift som jeg lager titt og ofte. Pannekaker er min store (mat) kjærlighet og jeg elsker å lage de i flere varianter.

EEA8788E-F051-44A6-8A08-D8D881335490.JPGDagens variant er en uten karbohydrater – nemlig lavkarbo. Helt uten mel og sukker med andre ord. Jeg har brukt fiberhusk for å gjøre røra tykk og stekevennlig. Fiberhusk brukes hovedsakelig i bakverk for å øke fiberinnholdet, men du kan også bruke det i små mengder i for eksempel pannekakerøren eller smoothien. Jeg kan også tipse om at fiberhusk hjelper utrolig bra mot treg mage og generelt på fordøyelsen. Processed with VSCO with a5 presetSelve stekingen av disse pannekakene foregår på lik måte som andre pannekaker, men du må gjerne steke dem litt ekstra og snu dem et par ganger. Det er også lurt å la pannekakene avkjøle seg noe før du spiser dem. De jeg lagde i går pakket jeg med i matboksen i dag og gjett om de var saftige! For meg smaker de så og si likt som pannekaker lagd med hvetemel. Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

3 egg

2ss sukrin gold 

1 pakke original philadelphia ost 

En klype havsalt 

1ts bakepulver 

3 små ts fiberhusk Processed with VSCO with a5 presetSlik gjør du: 

Pisk sammen egg, Sukrin gold og kremost til en lett og fin masse. Ha over salt, fiberhusk og bakepulver og miks alt fint sammen. Finn frem stekepannen og stek medium store pannekaker (American style) i litt rapsolje. Processed with VSCO with a5 presetHa en flott kveld videre!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.