Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!💛

Endelig fredag og som vanlig deler jeg 3 av mine favoritter denne uken. Denne helgen skal vi blant annet feire bryllupsdag og både barnevakt og kino står på agendaen. Helt fantastisk med voksentid innimellom, det er så utrolig viktig! I dag skal du få noen gode tips til både brødskiva, middagen og helgekosen. Her hjemme har vi fast fredagstradisjon med film og snacks og i dag deler jeg vårt beste snackstips!

IMG_3590.JPG

Hummus chips: 

Vi har funnet en supergod chips som er laget av blant annet kikerter og maismel – og det beste av alt? Den er laget med rapsolje i stedet for solsikkeolje. Solsikkeolje inneholder mye omega6 som kroppen ikke bør ha for mye av og akkurat den oljen finnes i flere vanlige norske produkter. Spesielt i produkter som chips og generelt snacks. Jeg er helt for utrykket “alt med måte” og når helgen kommer er det viktig å kose seg litt ekstra. Personlig drar jeg frem min mørke sjokolade og gjerne noe nøtter, men i det siste har vi rett og slett fått dilla på denne chipsen her.

20FAE5E5-8710-4FFB-9B45-9697A689DC8B.JPG

Posen er relativ liten og passer fint som en liten fredagskos til hele familien. En liten neve til hver av barna så tar jeg og Lasse resten. Chipsen finner du på blant annet Life!

B2BC543C-AEC8-403D-87E6-6D8185C07762.JPGFint Himalaya salt fra super.nature: 

I det siste har jeg erstattet vanlig salt med uraffinert salt. Himalaya salt skiller seg ut fra vanlig salt fordi at det utvinnes skånsomt og for hånd. Det som er ekstra bra med uraffinert salt er at det inneholder en rekke sporstoffer og mineraler som kroppen har godt av. Når saltet er uraffinert klarer kroppen å utnytte disse stoffene bedre. Kroppen trenger faktisk ekte salt i små mengder for tilførsel av blant annet elektrolytter som bidrar til en kropp som er hydrert.

E2DF5458-7F1A-4C51-96E0-65982309E2E9.JPGIkke nok med at uraffinert salt er bedre for kroppen, det smaker faktisk helt utrolig digg i blant annet middagsretter. Man skal selvsagt bruke det med måte, men salt har faktisk en viktig funksjon i kroppen. Jeg liker å ta en liten klype i omeletten eller i baksten. Og smeltet sjokolade med en anelse salt? Nam! Sliter du med tørrere hud nå som høsten er her kan du også lage deg en liten kroppskrubb med dette uraffinerte saltet.EEC13D89-4AB0-45E6-8C74-0F9CEF3CA620.JPG Snøfrisk med smak av dill: 

Ok, ny påleggsfavoritt coming your way! Er det bare meg som er sent ute med å smake snøfrisk? Jeg husker å ha sett den på reklame i flere år, men jeg har aldri smakt den før.  Sist uke var det tilbud på snøfrisk med smak av dill på butikken og da slo jeg til – og godt var det. For en deilig smak som passer til så utrolig mye! Her har vi allerede brukt den i både middagen og på brødskiva!

2BD22320-5D89-4CA4-B088-3387C0055FBD.JPGSelve smaken minner meg om gresk fetaost (noe som gir mening med tanke på at det er geitemelk i produktet) og akkurat det gjør at osten kan brukes på mye forskjellig. Selve innholdslisten er ren og produktet passer kjempefint for både barn og voksne. Jeg tenker at akkurat denne smaken (dill) også kan gjøre seg godt i en lefserull eller i salaten. Selv har jeg klattet den over omeletten og brukt den som tilbehør til kyllingburger. Prøv den ut til helgefrokosten!C194BE92-3591-4255-9F92-CB8A118F26FF.JPGDa ønsker jeg deg en fantastisk fin høsthelg! Kos deg!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.