Pinnebrød med speltmel

Hei fine deg og god mandag!💛

I går hadde vi en av høstens fineste dager ute. Solen varmet hele dagen og vi fikk utnyttet været til det fulle. Dagen startet med en herlig skogstur etterfulgt av pølsegrilling på terrassen. Vi er så heldige å ha en utepeis og i går så vi muligheten til å varme oss ute mens vi grillet pinnebrød. Pinnebrødet ble en megasuksess og det blir nok flere runder med dette i løpet av høsten og vinteren.

IMG_4170.JPG

Det som er så fint med pinnebrød er at man kan lage deigen og ta den med i tursekken. Jeg har så mange gode minner fra både barndom og jobb hvor pinnebrød, bål og god stemning er en del av turen – og akkurat det er innmari fint. I går lagde jeg en deig som er litt vennligere mot fordøyelsen enn den tradisjonelle oppskriften – og tenker du på smak? Ikke bekymre deg, denne her er ordentlig god😉

Kopi av Design uten navn-2 2

Ønsker deg en flott mandagskveld videre!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.